Vandaag doen we niks!

Schermafbeelding 2016-02-16 om 20.54.38

Vrijdag! Wat is vrijdag voor een dag? Rustdag, vrijdag is een rustdag. Ik ben er vrij zeker van dat er een aantal dames/heren net zo zijn als ik. Als ik ergens aan begin en enthousiast over ben, wil ik daar het liefst zo vaak en zo lang mogelijk mee bezig zijn. Daarom zijn rustdagen voor mij af en toe best moeilijk. Maar ik heb me laten vertellen dat deze dagen zeer essentieel zijn voor het groeien van je spieren. Dat klinkt dus wel goed, dus noem ik vrijdag altijd m’n ‘ik doe vandaag alles wat ik afgelopen week niet gedaan heb’ dag. Is het huiswerk dat is blijven liggen, mensen die ik niet heb beantwoord op de app, mailtjes die ik niet gelezen heb of geldzaken die ik vergeten ben te regelen. Vrijdag is de dag om dat allemaal te doen!
Daarnaast is vrijdag ook m’n favoriete ‘laat me met rust ik kijk een serie’ dag, maar die dagen heb ik eigenlijk wel vaker.

Vrijdag is ook wel eens m’n dag dat ik de hele dag in m’n bed lig en eindeloos langs de facebookberichten van m’n connecties scroll en doelloos 6 keer per uur m’n mail open. En dat dan de tijd razendsnel voorbij tikt en er aan het einde van de dag letterlijk niks van je terecht is gekomen. Soms zijn dat juist ook de dagen die ik nodig heb om op te laden.

In ieder geval ga ik vandaag voor de verandering wat voorbereidingen treffen voor school, want dat bestaat ten slotte ook nog!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *