Favoriete youtubers.

Schermafbeelding 2016-06-29 om 20.22.34

Ja, ook ik kijk regelmatig hele middagen naar de vlogs van Enzo Knol, Jill en meer. Maar ook zijn er wat minder bekende youtubers die ik erg leuk vindt. Vandaag deel ik 5 van mijn favoriete youtubers met je!

Enzo Knol.
Ja, ik vind ‘m leuk. Ik ben groot fan van Dee die overal lekker aan mee doet en overal zo’n beetje schijt aan heeft. Soms kan ik me heel erg vinden in haar opmerkingen en de dingen die ze doet. Daarnaast vind ik het stiekem erg leuk om elke dag mee te kijken in het leven van een ander. Al heeft dat ook wel weer een beetje weg van een creepy stalker..

https://www.youtube.com/user/EnzoKnol

Charlotte Blitzblum.
Veel van jullie zullen haar nog niet kennen, maar ik ken haar persoonlijk. Ik was 1 van de eerste die haar video’s vast bekeek en nog steeds kijk ik regelmatig haar video’s. Ze heeft haar eigen stijl en haar video’s worden steeds beter.

https://www.youtube.com/channel/UCy68K7aNXwVsszVV8Cy1vZA

Marije Zuurveld.
Gewoon, omdat ze Marije is.

https://www.youtube.com/user/marijezuurveld

Jeroen van Holland.
Iemand waar ik zo ontzettend hard om kan lachen. Daarnaast zijn z’n video’s 9 van de 10 keer max 3 minuten en daar hou ik van. Ik heb een hekel aan video’s van 10 minuten want zo lang kan ik m’n aandacht er niet bij houden.

https://www.youtube.com/user/JeroenvHolland

Vera Camilla.
Ja, ook Vera vind ik ontzettend chill. Haar video’s hebben een soort van rust en vind ik altijd leuk om naar te kijken. Daarnaast vind ik haar tof omdat ze altijd zo eerlijk is naar de buitenwereld over wie ze is en waar ze last van heeft etc.

https://www.youtube.com/user/VeraCamilla

Wat zijn jouw favoriete youtubers?

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *