Amerika | Dag 6, 7, 8 en 9 | Universal & Yoshua Tree

Schermafbeelding 2016-08-29 om 08.40.55

Deze dagen stonden geheel in het teken van achtbanen, rondslenteren, eten en de puber uithangen; Universal Studio’s it is! Daarnaast veel rijden, ons eerste nationale park en nog een beetje meer rijden.
Begonnen in het park met een Tour langs en door verschillende studio’s en filmsets van oa The Hunger Games, Jimmy Fallon’s tonight show, Desperate House Wifes en meer, veel meer. Daarna door het park in. Harry Potter, de Minions, Shrek, special effects show, een watershow met sterren en een groot, groot bord met eten als afsluiter.
Even over die sterren in die watershow. Er werd aan t einde gezegd wie wie was en in welke film hij/zij speelde of heeft gespeeld. Bij de laatste hoorde ik ‘divergent’ dus toen ging ik natuurlijk op scherp. Aan het einde even een fotootje gescoord. Geen idee wie t is dus, dus als iemand t weet; let me know!

DSCN0762

DSCN0765

DSCN0767

DSCN0800

DSCN0817

DSCN0818

DSCN0839

DSCN0855

DSCN0858

De volgende dag was t tijd voor camping numero 4!  Een paar uur rijden richting Yoshua Tree park, het eerste national park van het lijstje. Een prachtig, super warm park met bomen, stenen, rotsen etc etc. Verder nog een aantal uur gereden richting de camping, daar een pasta gemaakt voor iedereen (wederom met veel te kleine pannen) en daarna zwetend en hijgend uitgerust en gehangen op de bank met een spotify lijstje.

DSCN0903

DSCN0892

DSCN0891

DSCN0881

DSCN0875

DSCN0870

Vervolgens weer opgestaan om 7.30 (na een nacht van draaien en zuchten van de hitte) en buiten een klap krijgen van de warmte. Waar het in de camper zo’n 25 graden was (met de airco op volle toeren), was t buiten nog zo’n 15 graden warmer. De 5 minuten hobbelen van de camper naar de douche, waren genoeg om uitgeput 20 minuten onder een koude douche te gaan staan. Maar we klagen niet, de eerste echte warme dagen zijn een feit!
Na wat uurtjes rijden aangekomen op de camping gelijk ff t water van t zwembad in plonsen voor wat verkoeling (tegenvaller want t water was warm), t tweede skypecontact met t thuisfront, vervolgens lekker gegeten en een half uur gedouched. Of nouja, iets langer dan een half uur misschien..
22.00/22.30 t bed in (living the wild life, jawel) en genieten van de inmiddels koelte van de airco.

De dag erna zijn we weer vroeg gaan rijden richting camping nummer 6. Een camping vlak voor de Grand Canyon. Onderweg de ruitenwissers van de camper getest, want we hadden onze eerste regenbui. De klok ging een uur vooruit, of achteruit, of nouja in ieder geval was t verschil met Nederland nu 8 uur ipv 9 uur, dus fulltime jetlag aanwezig, ofzo. ‘S middags gerelaxt onder het genot van wat fijne spotify lijstjes en ’s avonds weer vroeg t bed in om op te laden voor de grote Grand Canyon hike.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *