Amerika | Dag 18, 19 en 20 | Vegas, Sequioa park en Kings Canyon

Uitslapen! Yes! Aangezien we gister een behoorlijk stuk gereden hadden en t, voor ons doen deze vakantie, een latertje was geworden, werd er besloten dat we wel een beetje konden uitslapen. Gelukkig moment. Mogen jullie raden wie er om 7.30 al naar t plafond lag te staren.. Yep.. Mies!

Ontbijten in de camper, met de airco op standje Noordpool. Aangezien Saharatemperaturen je tegemoet kwamen zodra je ook maar naar buiten keek. Na t ontbijtje en een heerlijke douche, even een paar uur de warme en drukke stad in. Een beetje rondhobbelen over de Strip, à la James Bond door de gangen, of nouja zalen, van Belaggio banjeren, 3 steden in 10 minuten bezoeken (Parijs met de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe, Venetië met de gondels en de Rialtobrug én Las Vegas) en de fonteinenshow, die niet draaide, bekijken (errug indrukwekkend hmmhmm).

DSCN1665

DSCN1670

DSCN1680

DSCN1682
De rest van de dag een stukje rijden naar de Hooverdam, waar we een dikke hagelbui meepakten (Lucky us) en via de Subway weer terug naar de camping reden.
Dag 19 stond in het teken van kilometers rijden, een Walmart bezoekje, ‘working at the carwash’, een gymbezoekje en een beetje creatieve therapie. Dag 20 was wederom een dag gevuld met aardig wat uurtjes en kilometers op de teller scoren. We schoten een aantal foto’s in Sequioa National Park en Kings Canyon en reden vervolgens nog wat kilometers richting de camping.
DSCN1721

DSCN1728

DSCN1741

DSCN1756

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *