‘Writersblog’

Schermafbeelding 2016-09-26 om 18.49.18

“Hey Mies, doe je nog iets met je blog?” “Hey Mies, er staat al super lang niets online” “Hey Mies, wat ben je eigenlijk van plan met je website?” Ja jongens, eerlijk, ik heb geen idee. Misschien heb ik een beetje een writersblock (dramatisch toch), misschien is m’n motivatie een beetje weg, misschien ben ik te druk met andere dingen waardoor het bloggen op een laag pitje is komen te staan. Ik heb geen idee. Jazeker doe ik nog iets met m’n blog, ik bedenk me suf over onderwerpen, ik lees oude artikelen terug, zie het kijkersaantal teruglopen en bedenk me vaak genoeg waarom ik simpelweg geen artikelen op papier krijg, of daar überhaupt moeite voor doe. Ik denk dat het komt omdat ik simpelweg niet meer tevreden ben met de artikelen die ik de laatste tijd geschreven heb, met name de artikelen over Amerika. De helft van de foto’s staat niet online, ik heb geen tijd om een toffe video te maken met alle beelden die ik heb gemaakt en een groot deel van de foto’s die ik heb gemaakt, zijn mislukt, of niet compleet naar m’n zin.

Daarnaast werk ik veel. Veel evenementen op Pampus, veel uren draaien en weinig tijd voor mezelf. Naast t werk, is school weer begonnen en maak ik, op de vrije uren die ik heb, veel plattegronden, schetsen en ander spul. En dan, als ik dan nog een paar uur vrij heb, besteed ik die graag in een joggingbroek, op de bank, voor de tv, naast m’n fijne vent.

Dit schrijvend, bedenk ik me dat het allemaal een beetje excuses zijn, beetje bullshit. Ik heb makkelijk de tijd om 3 x per week een artikel online te zetten. Alleen durf ik simpelweg misschien niet meer. Puur omdat die laatste artikelen niet naar m’n zin waren. Daarnaast denk ik dat het vaak een ‘moet’ is, in plaats van een ‘ik wil het zelf’. Het plezier is er af, door de druk die ligt op 3x per week een artikel plaatsen.
Aankomende weken zal de structuur er een beetje uit liggen op All About Me, maar zullen de artikelen weer langzaamaan beginnen te verschijnen. Ook ben ik inmiddels bezig met een video over Amerika én ben ik alle foto’s aan het toevoegen in alle artikelen, zodat jullie écht kunnen zien hoe m’n reis was. Namelijk onvergetelijk, bijzonder, once in a lifetime, en alles wat daarbij hoort.

Liefs, en tot snel.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *