Winactie twv 35,- !

Schermafbeelding 2016-06-06 om 22.18.00

Lederen sieraden, houten sieraden, goud smeden. Marijntje Lubbers van Muturis kan het allemaal. Vandaag leren jullie haar en haar eigen kleine, maar succesvolle bedrijf een klein beetje kennen. Én mag ik voor het eerst een winactie introduceren op All about me! (yay)

Marijntje Lubbers, opgegroeid als schipperskind, leerde bij haar ouders op het schip om veel dingen zelf op te lossen en in veel situaties praktisch te denken. Van jongs af aan heeft ze altijd al veel interesse gehad in het creatieve beroep. Na de Vakschool Schoonhoven, een langdurige stage bij Art Object én een HBO opleiding Arts and Crafts aan het RAC & WdKA, begon ze haar eigen bedrijf ‘Muturis‘. Afgeleid van haar naam en het woord Futuristisch. Hier kan ze volledig haar creatieve ‘ei’ kwijt met haar eigen ontworpen sieraden en verschillende opdrachten op aanvraag.

Vandaag mag ik 1 van de resultaten van haar creatieve sessies weggeven! Wil jij kans maken op een handgemaakte, lederen armband ter waarde van 35,- ? Dat kan! Spelregels zijn als volgt:

– Like de Facebook pagina van Muturis én All about me.
– Like het Facebook bericht met dit artikel.
– Reageer onder dit artikel, het Facebookbericht, Instagram óf via de mail (michelle@allaboutme.nl) met; ‘Ik doe mee!‘ én de kleur die jij graag zou willen hebben (Groen, blauw, zwart, wit of rood). En wie weet loop jij deze zomer met een armband van Muturis rond!

De winnaar of winnares maken Marijntje en ik dmv een video, samen bekend op zondag 10 juli!

unspecified

 

You may also like

7 comments

  1. Wat een toffe actie! Ik ben meteen even foto’s gaan kijken op de FB pagina van Muturis. Wat een mooie dingen! Ik doe heel graag mee voor de kleur groen. (FB Tamara Mara Großmaul)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *