Waarom mijn papa de beste is.

Schermafbeelding 2016-05-20 om 13.10.16

Zoals jullie in de eerste ‘als je mij echt zou kennen’ konden lezen, is mijn vader niet mijn biologische vader. Toch kan ik me geen leven voorstellen zonder hem en weten veel mensen niet beter dan dat papa ook echt papa is. Zondag is het vaderdag en dus hieronder 5 redenen waarom mijn papa geweldig is.

  1. Al wordt ie elk jaar een dagje ouder (logisch op zich) houdt ie nog van actieve dingen ondernemen. We gaan binnenkort samen naar een escape room. Dat soort dingen zijn echt dingen die alleen toffe papa’s doen.
  2. Betalen voor m’n opleiding. Ik weet dat de meeste ouders dit wel doen. Maar ik heb 2 ontzettend dure opleidingen uitgekozen en m’n ouders betalen alles. Rijbewijs opleidingen, echt alles.
  3. Omdat ik heel vaak geen dankjewel of sorry zeg voor de dingen die hij doet of de dingen die ik doe. En toch staat ie elke keer weer voor me klaar.
  4. Omdat hij me altijd weer m’n eigen keuzes laat maken, al weet hij dat het een domme keuze is. En als ik dan een keer op m’n bekkie ga, is hij er weer om me op te vangen. (En me te vertellen dat het misschien niet zo handig was)
  5. Gewoon, omdat het mijn papa is. En niet die van iemand anders. (:

Waarom is jouw papa de beste, leukste, liefste of tofste?


Doe jij al mee met de winactie? 10 juli komt de uitslag online! Kijk even hier voor de spelregels!

 

You may also like

1 comment

  1. Heel erg leuk geschreven. <3 en echt geweldig dat je vader zo geweldig is.

    Ik vind mijn vader echt de beste, omdat hij er altijd voor mij is en ik kan alles tegen hem zeggen. Ook doen we best leuke dingen samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *