Treinirritaties

Schermafbeelding 2016-05-20 om 13.25.05

Je kent het wel, je zit een beetje te doezelen na een lange dag werken of school, heerlijk spotify lijstje in je oren, oogjes dicht.. ‘Goedenavond vervoeeersbewijzen alstublieft’. En weg rust! Aangezien ik al jaren regelmatig met de trein reis en me dus regelmatig mateloos irriteer aan bepaald volk of dingen die gebeuren, vandaag 5 treinirritaties.

  1. Als je vet hard gehaast hebt voor je trein en helemaal bezweet en hijgend aan komt rennen en je op het bord ziet staan; +5 minuten’
  2. Óf als je aan komt rennen en je gezellig doei kunt zwaaien naar de machinist die net z’n gaspedaal indrukt. (Zit er een gaspedaal in een trein?)
  3. Een groep terrorpubers die heeft besloten dat de hele coupe echt moet mee luisteren naar ‘hoe raar’ de geschiedenisdocent is en ‘dat ze die toets echt gevlamd’ hebben.
  4. Bellende mensen. ‘ja, schat ik zit in de trein, wat eten we?’ ‘ohja, maar kunnen we daar niet beter de gebakken aardappels bij nemen?’. Dan ben ik echt geneigd om hetzelfde station uit te stappen en aan te schuiven aan de eettafel.
  5. Stapels tassen op de stoelen. Oke eerlijk, ik claim ook altijd een vier zits met Lianne en onze spullen. Maar als de trein overvol is en je presteert het om 1 tas op de stoel naast je te zetten en vervolgens te zeggen ‘sorry, ik heb echt teveel spullen mee’. Ja, dat gaat er bij mij écht niet in!

Reizen jullie wel eens met de trein? En wat voor irritaties mag ik dan toevoegen aan deze lijst?

 

 

You may also like

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *