Zomer! – Hotspots in eigen land.

Schermafbeelding 2016-06-21 om 11.16.45

Jaaaa! Het is zo ver! Het is vandaag écht officieel zomer. Ik als koukleum word altijd intens gelukkig van de zon en warme temperaturen. Vandaag 5 zomer hotspots in Nederland!

De Amsterdamse grachten.
Doe heel even je ogen dicht en beeld je het volgende in: Een bootje, een aantal goede vrienden, een koud kratje bier (of een aantal flessen koude wijn, óf allebei), je kont op een handdoekje en je voeten in het lauwe water. Een heerlijk muziekje en langs de volle terrasjes varen. Ik bedoel hallo. Hoe bedoel je relaxt!

Pampus.
Pampus is met recht 1 van de fijnste plekken om te zijn op een warme, zomerse dag. En ja, ik kan dat weten! Sinds een paar maanden werk ik op dit heerlijke eiland en het is fijn! Iedereen is relaxt en hangt een beetje rond. Biertje erbij en uitzicht op het IJsselmeer dat vol ligt met bootjes. Dusss, see you there?

Het strand.
Hallo, deze hoef ik niet meer uit te leggen toch?

large-70Festivals.
Als er 1 plek is waar je he-le-maal uit je dak kunt gaan met heerlijk weer en super fijn gezelschap, is het wel op een festival. Kijk even op m’n festival bucketlist (of die van jezelf natuurlijk) en pak nog wat festivalletjes mee!

Je achtertuin/balkon.
Nodig wat vrienden uit, knal de bbq aan, muziek uit de boxen, bier in de koelkast en maak er een middagje van die door gaat tot in de late uurtjes. Kleine tip, iets minder mensen uitnodigen als je maar een klein balkonnetje hebt. (:

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *