The questions of life

Schermafbeelding 2016-03-17 om 16.09.44

Dagdromen, herinneringen, reizen en levenslessen. Al deze dingen vind je terug in de Questions of life tag! Lees je mee?

Welke herinnering van afgelopen jaar geeft je de grootste glimlach op je gezicht?
Ervan uitgaande dat afgelopen jaar 2015 is, ga ik voor mijn diploma uitreiking. Na 4 jaar hard werken mocht ik eindelijk mijn handtekening zetten én mijzelf Kleur en Interieuradviseur noemen! Ik denk dat ik nog nooit zo trots op mijzelf was geweest als toen.

Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?
Bungeejumpen! Vraag me niet waarom, maar dat lijkt me zo gaaf! Aan de andere kant schijt ik 20 kleuren in mn broek als ik erover nadenk dat je bungelend aan een elastiekje tientallen meters naar beneden springt, maar daar hebben we het dan maar even niet over.

Wat zou je doen in het leven als er totaal geen beperkingen waren?
Ik zou onbeperkt reizen. De wereld zien staat hoog op mijn -niet bestaande -bucketlist. Zoveel mogelijk landen, zoveel mogelijks ‘stempels’ in m’n paspoort. Gotta catch ‘em all.

Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?
Dat ik heel goed alleen kan zijn. Afgelopen 3 jaar heb ik 2 verschillende relaties gehad. Nu ben ik alleen en ik vind het heerlijk!

Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?
Volgens mij dagdroom ik nooit. Mocht ik t wel doen, dan altijd onbewust. Ik kan heel slecht stil zitten dus ik denk dat ik nooit echt dagdroom.

Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?
Ik zou heel graag op mijzelf gaan wonen. Ik ben druk bezig met kamers en mogelijkheden bekijken. Niet dat ik nou zo graag thuis weg wil, integendeel, ik zit prima thuis! Maar ik denk dat ik zo onderhand oud genoeg ben en goed voor mijzelf kan zorgen en ik wil die uitdaging aangaan!

Dit waren mijn antwoorden op de ‘questions of life’! Wat zijn jouw mooiste herinneringen van de afgelopen tijd? 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *