Stilte na de storm

Schermafbeelding 2016-11-24 om 18.40.41

Zit ik dan. De eerste echte vrije momenten sinds afgelopen weken. Weken vol huiswerk (welkom in de wereld van chronisch uitstelgedrag), werken op pampus en werken voor t uitzendbureau.

En dan denk je; jaa vrij, eindelijk. Zo liep ik ook de klas uit vanmiddag, met een gevoel van; freedoomm, pampamm. Maarr, dan zit ik in de trein en denk ik: ja euh, leuk die vrije tijd, maar wat doen al die lege plekken in m’n agenda en wat moet ik ermee?

Dit zijn normaal de momenten dat m’n haat liefde verhouding met netflix weer lieflijke vormen aanneemt en dat ik vastgeplakt zit aan de films en series. Maar de helft van het aanbod ken ik van voor naar achter en weer terug en de andere helft spreekt me niet aan.
Na 10 keer per dag de facebooktijdlijn doorscrollen weet ik inmiddels ook wel de fijne feitjes en weetjes van mn, jawel, ruim 800 ‘vrienden’. En de instagram foto’s zijn goed voor een spelletje memory, want die ken ik na 5 keer ook wel uit m’n hoofd. Dus heb ik eens de tijd genomen voor wat nieuwe artikelen.

Afgelopen periode lag de prioriteit niet helemaal bij het typen van artikelen, maar bij het typen van essays, het tekenen van plattegronden en het in elkaar knutselen van presentaties. Inmiddels heb ik dat allemaal achter de rug en kan ik weer ademhalen. Tags, video’s, lijstjes, foto’s, er staat veel leuks voor jullie klaar! Daarnaast heb ik nu tijd om m’n ‘wreck my journal’ eens te bewerken en m’n fijne familie en vrienden weer eens wat aandacht te gunnen. Sorry voor de afwezigheid en veel plezier met de aankomende artikelen!

Liefs

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *