Roomtour

DSCN2262

Ik heb een ontzettend kleine kamer, dus het is meer een mini roomtour. Maar het gaat om het idee he jongens. Een fotoreportage van m’n eigen fijne plekkie in huis. Here we go!

M’n té fijne bed. Overdag functioneert het als hangplek, voor zowel mij als voor m’n spullen. 9/10 keer functioneert ie als tijdelijke opslagplek voor al m’n zooi die ’s nachts op de vloer leeft. ‘S nachts kruip ik m’n bed in en gaat de zooi de vloer weer op. Dit gaat zo’n 4 dagen zo door en dan komt de grote opruimsessie van welgeteld een kwartier, waarna alles weer spik en span is en  het riedeltje weer van voor af aan begint.

DSCN2260

Het bureau. Gek genoeg staat deze er 90% van de tijd gewoon voor de sier en als verlengstuk voor m’n zooi opslag voor als m’n bed vol ligt. Ja ik ben een ontzettend opgeruimd persoon, ehh. Als ik m’n huiswerk maak, doe ik dat eigenlijk altijd thuis als het tekenwerk is en op m’n bed als het laptopwerk is. ‘S ochtends zit ik wel aan m’n bureau om m’n haar en make-up te doen.

DSCN2253

M’n kapstok. Toen ik, pak ‘m beet, 3 jaar geleden m’n kamer totaal ging verbouwen (laag bed ipv hoogslaper, nieuw bureau en een likkie verf), monteerde paps deze kapstok aan m’n muur met daarboven een plankje. Súper ideaal voor m’n ma flodder badjas en m’n meest gebruikte tassen.

DSCN2259

De kledingkast. In m’n artikel over het opruimen van m’n kast kregen jullie al een uitgebreid verslag van m’n kleding en de kast waar het in ligt.

DSCN2254

Last but not least, deze hoge kast. Leuk weetje; Deze kast had altijd maar 1 deurtje, die ene onderin. Een rood deurtje nota bene. Toen ik m’n kamer verbouwde, ging er een kast weg en zette pap het deurtje van die kast in deze kast. Nóg meer ruimte om m’n zooi achter te verbergen. (Grapje natuurlijk, want het is gewoon netjes in die kast, ja echt!) Ik kocht 2 grote manden van m’n verjaardagsgeld destijds en werd een beetje verliefd van m’n nieuwe kast. Ik zie nu pas dat de 2 manden allebei een andere kleur hebben, beetje jammer..

DSCN2274

Verder zijn alle planken aan de muur bezaaid met accessoires. Ik ben een groot liefhebber van foto’s. Niet alleen op Instagram of Facebook, maar ook aan de muur (of op de plank). De fotolijstjes zijn gevuld met de fijnste foto’s van familie en dierbare vrienden. Een soort wall of fame, snapje.

DSCN2263

DSCN2273

Tot zover de roomtour. Klein maar fijn zullen we maar zeggen he! 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *