Romantische weekendt(r)ips

Schermafbeelding 2016-07-12 om 18.31.31

De vakantie is alweer door de helft, of net begonnen, of bijna voorbij, geen idee waar alle vakanties beginnen etc. Ik vind het heerlijk om weekendjes weg te gaan met vrienden of m’n vriend. Romantisch door de straten hobbelen, restaurantjes ontdekken en genieten van- en met elkaar. Vandaag 5 tips voor romantische weekendtrips!

  1. Een weekend in een hotel aan zee. Je bed uitrollen, genieten van het ontbijt en dan wakker worden op het strand. ‘S middags lunchen in de zon en dan vervolgens met je blote voeten in het water wandelen. Hoe fijn wil je het hebben!
  2. Parijs! Oui oui Paris. Ontzettend cliché, maar ontzettend romantisch. De Eiffeltoren op en dan bovenaan compleet bezweet genieten van het uitzicht. Of de brug een beetje zwaarder maken met een slotje. Heerlijk toch!
  3. Wees eens die perfecte vriendin en laat je vent het hele weekend in bed liggen terwijl je ontbijtjes, lunchjes en dinertjes maakt, kaarsjes aansteekt etc. Alles erop en eraan. Natuurlijk wel voor 2 personen, want je wil wel meegenieten.
  4. Woonwinkels bezoeken! Er is niets romantischer dan door de woonkamers en slaapkamers huppelen en bedenken hoe jullie liefdesstekkie er later uit gaat zien!
  5. Een weekend welness. Of in ieder geval een dag. Samen genieten van ontspannende massages, lekker eten en sauna’s. Hoe fijn wil je het hebben!

Wat zijn jullie favoriete romantische weekendjes?

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *