Q&A deel 1.

Schermafbeelding 2016-08-07 om 22.21.41

Vorige week kondigde ik een Q&A aan en vroeg jullie welke dingen jullie graag van mij zouden willen weten. Aangezien ik veel leuke en creatieve vragen kreeg en graag alle vragen wilde beantwoorden, heb ik de antwoorden opgesplitst in 2 artikelen. Vandaag deel 1!

– Waar ben je het bangst voor?
Spinnen. Ja oprecht. Hoogtes, snelheden, ongelukken, ik kan het allemaal handelen, t 1 beter dan t ander dat wel, maar spinnen. No. Fucking. Way. Als ik zo’n beest zie, ren ik óf weg, óf rust ik niet tot ie dood is.

– Wat zou je ooit nog willen doen in het leven?
Ontzettend veel! Check even m’n bucketlist artikelen hier, hier ennn hier!

– Waar heb je de grootste hekel aan?
Oeh, mag ik met een lijstje komen? Mensen die liegen, nieuwe recepten die dan vervolgens niet te hachelen zijn, pakketjes die niet op t afgesproken moment worden afgeleverd, fietsen door een dikke regenbui, wachten, internet dat nog slomer is dan dikke stront door een vergiet, ochtenden.. Misschien moet ik hier maar een compleet artikel aan wijden..

– Waar zou je ooit nog willen wonen?
Op mezelf! Nee grapje. Of nou, geen grapje, maar ff serieus nou Mies. Waar ik graag nog zou willen wonen. Ik zou heel graag een keer een jaar ofzo in New York willen wonen. Het échte stadsleven proeven. In Nederland wil ik in elke willekeurige stad met karakter wonen. Een gezellige stad. Maar niet zo groot en druk als Amsterdam, want daar zijn veul te veul prikkels.

– Zou je ooit emigreren?
Als er in n ander land iets is dat ik erg graag wil, waar ik door kan groeien of wat dan ook, ja zeker! Al vind ik het nu al lastig op mezelf te gaan ergens in een stad die ruim n uur van m’n ouderlijk huis ligt..

– Welk snoep vind je het lekkerst?
Oh dear, weer lijstjes materiaal. Ik heb m’n periodes. Soms ben ik echt een zoetekauw, soms wil ik juist alleen maar hartige dingen. Momenteel zit ik in een zoete periode en vreet ik kilo’s snoepballen weg van haribo. In zo’n groene zak.

– Heb je broers of zussen?
Jazeker! Ik ben gezegend met een broer van 24, een broertje van 14 en een zusje van 12. Allen kan ik soms achter t behang plakken, maar 5 minuten (of 5 uur) later zijn ze toch eigenlijk ook wel weer leuk.

– Wat is je mooiste foto?
Ik denk dat dat 1 van de ruim 1500 foto’s is die ik in Amerika heb geschoten. En dan eentje uit de Antelope Canyon.

Liever fotograferen of schrijven?
Als ik echt zou moeten kiezen, dan fotograferen. Foto’s zeggen soms zoveel meer dan woorden kunnen vertellen!

Waar heb je het meeste spijt van?
Oei, dat is een serieuze. Ik denk dat ik niet zozeer ergens spijt van heb, maar wellicht beter andere keuzes had kunnen maken. Al denk ik dat ik achteraf toch tevreden ben met de keuzes die ik gemaakt heb. Door deze beslissingen ben ik geworden tot wie ik nu ben en eigenlijk ben ik best tevreden met mezelf. Ja ik weet het, vaag verhaal, maar er zijn ook dingen die ik níet met iedereen deel. Echt? Ja echt.

Wat was de mooiste dag uit je leven en waarom?
Ik denk m’n diploma uitreiking van t MBO. Ik had een pittig jaar achter de rug met de nodige tegenslagen. Op t moment dat ik m’n diploma ondertekende, besefte ik dat ik sterker was dan ik dacht en dat ik ongelofelijk gegroeid was in dat jaar.

Welke baantjes/bijbaantjes heb je allemaal al gehad en waar werk je nu?
Zo, nog zo’n lijstjes vraag. Komtie hè! Toen ik 13 was, begon ik met een folderwijk bij Netwerp VSP en fietste ik elke maandag en dinsdag vrolijk (of minder vrolijk), met blauwe fietstassen richting m’n wijkje. Leukste van n folderwijk is natuurlijk de dikke cash die je aant einde van t jaar mag ophalen.
Daarna ben ik op m’n 15e gaan werken in de groentewinkel in Weesp, ontzettend leuk jaar gehad met leuke collega’s en een toffe werksfeer. Een jaar daarna stapte ik over op de Albert Heijn een paar straten verderop, weer een jaar daarna stond ik elke zaterdag donateurs te werven (ja ik was zo’n irritant persoon op straat), daarna ben ik om de hoek bij de kaaswinkel gaan werken (ik wil kaas), daarna ben ik naar Hilversum verplaatst en ben ik bij de V&D gaan werken, die ging failliet (oh echt Mies? Ja echt) dus ik werd er uitgegooid, toen heb ik een tijdje bij m’n oude Stagebedrijf gewerkt, daar ben ik gestopt na een ongeluk met de bedrijfsbus en toen heb ik een half jaar ongeveer niks gedaan. Vervolgens ben ik gaan oppassen bij vaste adressen en inmiddels werk ik sinds mei ook op Pampus, de mooiste werkplek van Nederland!

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan zeker over 2 weken wel in deel 2! Stay tuned, liefs.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *