Ontmoeting met Vera Camilla | Lianne

Schermafbeelding 2016-08-08 om 22.47.56

Hi allemaal,

Dit is hem dan, mijn eerste artikel op AllAboutMe!

Op maandag 25 juli zag ik op Instagram een foto voorbij komen van Vera Camilla. Zij zette daar een berichtje neer dat ze op zaterdag 30 juli een Meet&Greet zou gaan organiseren en dat ze daarbij 15 lezers wilde uitnodigen. Om te kunnen winnen moest jij je ideale scheertip geven en zij zou de beste uitkiezen. Ik dacht: ‘Niet geschoten is altijd mis’. Mijn reactie was: ‘ Verzorg je huid met liefde en het geeft liefde terug ‘.

Woensdagavond kreeg ik een prive berichtje van Vera dat ik 1 van de gelukkigen was en dat ik was uitgenodigd om te komen! Ik snapte er helemaal niks van, hoe kan ik (?) nou winnen, ik win echt nooit wat.. Zelfs nooit met Bingo…. De volgende middag kreeg ik een mailtje met daarin alle informatie met waar het was en hoe laat, dus ging ik zaterdag 30 juli in mijn eentje in de trein naar Amsterdam. Als ik een tip mag geven, ga nooit op zaterdag en zeker niet in de vakantie voor je lol daar heen, man man wat was dat druk!

Eenmaal heelhuids aangekomen stonden er al wat dames buiten te wachten en liepen we daarna met elkaar naar binnen waar Vera al klaar zat om ons te ontvangen. Drankjes werden uitgeserveerd en we kregen de kans om haar vragen te stellen. Zo hebben wij 2 uur lang gekletst over van alles en nog wat. Vragen gingen echt van hoe ze haar blog begonnen was tot welke lipstift ze op had. Ook was er tijd voor een selfie en een groepsfoto en had je ook zo even een op een contact met dr. Een heel lief meisje die precies hetzelfde is als op haar blog of youtube kanaal.
Na afloop kregen we nog een leuke goodiebag mee, daar zat een scheeraparaat en scheergel in van Gilette, dit was omdat het samen met Gilette georganiseerd was.

13956833_1187818747905684_685179783_n

Het ging allemaal heel snel maar het was zeker erg leuk! Zoiets winnen zet wel de poort open om meer winacties mee te doen, dus wie weet zien jullie binnenkort wel weer eens wat voorbij komen. (optimistisch blijven he)

Internethugs,

Lianne

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *