Not so fit girl..

Schermafbeelding 2016-05-20 om 13.24.22

Weten jullie nog? Die themaweek met train circuitjes erin. Zoveel squats, donkey kicks, push ups, rondjes skeeleren etc etc. Ja, dat was een fanatieke periode. Ik was bijna zo ver dat ik mezelf een ‘bijna fit girl’ kon noemen. Maar inmiddels train ik nog nauwelijks en kies ik steeds vaker voor een patatje in plaats van een cracker met kaas..

Het schiet er de laatste tijd allemaal een beetje bij in. Het sporten, de kwartiertjes eerder m’n bed uit komen om een buikspiercircuitje te knallen, de rondjes skeeleren. Ik weet niet wat het is. De motivatie is weg en er is niemand die tegen me zegt dat ik van m’n kont af moet komen. Als ik ’s avonds thuiskom na school of werk, transformeer ik mezelf liever in ma flodder met een joggingbroek en huissokken dan naar een fitgirl met een sportlegging en gympen. M’n bed ligt lekkerder dan m’n felroze trainingsmatje en ik heb veel liever m’n laptop bij de hand dan m’n abwheel of m’n dumbells. Je hoort het, echt voorspoedig gaat het niet met de ‘summerbody preparation.’.

Wél ben ik hard aan het trainen voor een dansshow eind juni. Dus het is niet dat ik helemaal stil zit. Maar met de zomer in aantocht en bikini shopsessies die snel gaan komen, zal ik toch wel weer even aan de gang moeten. Aankomende weken ga ik, tussen alle plattegronden, verslagen en horeca en oppaswerk door weer wat tijd vrij maken voor korte, maar intensieve workouts. Én ‘abs are made in the kitchen’, dus ook ga ik weer eens wat minder chips eten en wat meer fruit en groenten. Wish me luck!

Wat doen jullie om lekker in je vel te zitten en actief te worden? Én nog belangrijker, zijn jullie al zomerklaar?! 

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *