Nieuws op All About Me!

Schermafbeelding 2016-08-07 om 22.13.11

Ik neem jullie heel even mee naar het begin van ‘all about me’. Want hoe is deze pagina eigenlijk ontstaan? Nou, er waren eens… Nee grapje natuurlijk. Lianne en ik wilden graag ons eigen YouTube kanaal ‘al about us’ beginnen, maar na enige brainstormsessies besloten we toch dat er dan teveel tijd zou gaan zitten in het opnemen en editen, terwijl er ook nog een opleiding is waar we allebei vol voor willen gaan..

Uiteindelijk, na veel overleg, besloot ik mijn eigen pagina te beginnen, met 100% support van Liann. Inmiddels bestaat m’n blog alweer bijna een jaar (of nouja bijna, nog 4 maanden ongeveer) en nog steeds schrijf ik elke week met veel plezier weer nieuwe berichten. Het plezier komt ook vooral voort uit alle positieve en leuke reacties die ik elke keer weer mag ontvangen, ontzettend bedankt daarvoor!

Maar Lianne verdween natuurlijk nooit helemaal uit het plaatje! Heel veel berichten schrijf ik met tips en tricks van Lianne en in alle video’s zit/staat/loopt ze vrolijk naast me. Veel berichten die ik schrijf, komen voort uit ideeën van Lianne.

Nu kunnen we links om of rechts om, maar het bericht blijft hetzelfde: Lianne gaat met enige regelmaat artikelen schrijven voor all about me! Wanneer en hoe vaak maken we heel snel bekend in een artikel waar Lianne zichzelf gaat voorstellen etc. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat jullie nog steeds veel plezier beleven aan de artikelen op all about me!

Liefs, Lianne en mij. X

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *