Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Schermafbeelding 2016-02-16 om 20.40.52

Laat ik eens beginnen met mijn 2015. Ik begin m’n jaren altijd zonder goede voornemens, ik geloof daar niet zo in. Maar afgelopen jaar heb ik me er toch maar aan gewaagd.
Ik besloot een jaar lang de dingen te doen die me gelukkig maakte, wilde graag in 1 keer afstuderen, zonder herkansingen én ik wilde een nieuwe studie beginnen die echt bij mij zou passen…
Misschien moet ik in het vervolg toch elk jaar maar voornemens gaan verzinnen, want ik heb ze allemaal (nouja bijna dan..) waargemaakt. (Kun je voornemens waarmaken?)

Nouja goed, in juli 2015 studeerde ik af, weliswaar met een herkansing maar toch, en haalde ik m’n MBO-diploma Kleur- en Interieuradviseur. Daarnaast mag ik mezelf sinds augustus 4 jaar lang HBO-studente Interior Styling noemen aan de Jan des Bouvrie Academie in Deventer, als alles goed gaat tenminste.. En daar komen natuurlijk de nodige ‘studiepuntenstressmomenten’ en studentenfeestjes bij.

Natuurlijk is ook mijn 2015, hoogstwaarschijnlijk net als dat van jullie, niet onbewogen geweest. Ik heb periodes afgesloten en moeilijke keuzes moeten maken. Een aantal tegenslagen gehad en tranen gelaten. Maar daar tegenover staan bijzondere ervaringen en fijne herinneringen. Ik heb dierbare nieuwe vrienden mogen leren kennen en ben dankbaar voor alle mooie momenten die 2015 mij heeft gegeven. Het nieuwe jaar ben ik ingegaan met zelfgemaakte appelflappen (bloed, zweet, tranen en ontzettend veel geduld), de onmisbare champagne, vuurwerk en bovenal, dierbare vrienden.
Ook dit jaar ben ik van plan om 2016 mijn jaar te maken. Dingen te ontdekken, er bij te zijn en te beleven.

Voor jullie allemaal de beste wensen voor het komende jaar. Maak er iets ontzettend moois van, dans op de tafels (of de bar), laat dingen los, maak nieuwe dingen mee. Wees gelukkig en bovenal, maak 2016 jouw jaar!

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *