Must have apps op je telefoon

Schermafbeelding 2016-05-20 om 13.23.42

Tegenwoordig loopt iedereen met een telefoon in z’n hand. Op het station, in de trein, in de les, tijdens de lunch. Als ze op hun kinderen staan te wachten of de boodschappen staan af te rekenen. Boodschappentas in de ene hand, telefoon in de andere. Maar wat doet iedereen op die telefoon? Appen, Facebook, twitter, tinder. Zoveel, eigenlijk nutteloze, social media apps. Vandaag dan ook 5  (nuttige) must have apps op je telefoon!

Google Maps.
Ja deze staat bovenaan. Ik ben het type dat de weg nog kwijt raakt in dr eigen stad. Dus voor mij is deze app echt onmisbaar. Ik vind de route app op de iPhone ontzettend onhandig en ben dus een klein beetje verliefd op de zeer fijne maps app op mn Huawei.

Spotify.
Ik ben trotse eigenaar van een premium account, dus ik kan heerlijk offline m’n favoriete lijstjes afluisteren. Geen premium account, gebruik dan Deezer. Een zeer sterk alternatief!

Telegram.
Een paar jaar geleden stapte iedereen opeens massaal over op Telegram omdat er van alles te doen was over WhatsApp. Ik ben denk ik 1 van de weinige trouwe gebruikers ben van deze app.

Shazam.
Heb je een muziekquiz? Dan is deze app je grote vriend. Neeee grapje natuurlijk, niet valsspelen guys. Ik hoor wel eens een nummer op de radio en dan weet ik de titel niet te achterhalen. Dus hou ik even de shazam ernaast en voeg t nummer toe aan m’n spotify lijstjes. Ideaal.

Virtuagym Food.
In deze app kun je bijhouden hoeveel uur je slaapt, wat je eet, hoeveel je beweegt etc. Een goed steuntje in de rug op je weg naar je summerbody!

Welke must have apps hebben jullie op je telefoon?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *