Moederdag cadeau tips!

Schermafbeelding 2016-05-01 om 20.09.30

Hallo halloooo! Samen met (bijna) alle leden van de blogsquad hebben we gister/vandaag/morgen (ja heel duidelijk allemaal) een moeder dag collab. Hier doe ik natuurlijk vrolijk aan mee! Lees je mee?

Voor mij is moederdag een dag waarin ik toch maar eens stil sta bij het feit dat m’n mama elke dag opnieuw, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat voor me klaar staat. Als ik thuis kom, staat er een bordje eten op me te wachten, als ik ’s nachts ziek ben, staat ze constant naast m’n bed om te checken of het nog goed met me gaat en als ik door de stromende regen moet fietsen, zorgt ze altijd voor een handdoek als ik thuis kom. Die kleine dingen waar je eigenlijk nooit bij stil staat, dat maakt het moeder zijn een fulltime job. Daar waar ik al moe wordt van een uur huiswerk en een dagje school, staat mams vrolijk elke ochtend vroeg op, gaat naar d’r werk, komt thuis, kookt, doet de was, strijkt en doet dat de volgende dag gewoon weer opnieuw.

Waarschijnlijk ben ik niet de enige met zo’n drukke mama en willen we haar allemaal in het zonnetje zetten volgende week zondag. Hier hebben jullie wat moederdag ‘cadeautips’ !

  • Neem haar mee uiteten! (groupon is je grootste vriend) De tijd dat je je moeder blij maakte met een zelf gemaakte tekening (lees 3 kleuren strepen op een papiertje) is echt voorbij! Je wordt wat ouder en gaat je eigen gang en geloof het of niet, maar je mam hecht waarde aan quality time!
  • Ga voor dat ontbijtje! Zet voor 1 keer op zondag je wekker (of vraag of je moeder niet voor 12 uur dr bed uit komt) en maak een ontbijtje klaar. Beschuitje, crackertje, sappie, bloemetje in een vaasje en kloppen op die deur!
  • Ga voor de low budget en neem haar mee voor een heerlijke strandwandeling. Ik bedoel, welke vrouw houdt er niet van slenteren langs de waterlijn?
  • Maak een fotocollage van jou en je moeder. Óf van jou en je broertje(s) en/of zusje(s). Zo kan ze ook van jullie gezichten genieten als jullie er niet zijn!
  • En last but not least, wees voor de verandering gewoon een keertje lief voor je moeder. 1 dag zonder dat ze hoeft te vragen of je je was in de wasmand wil gooien, zonder dat ze moet roepen dat je nu eindelijk een keer de vaatwasser uit moet ruimen en zonder dat ze jou en je zus of broer uit elkaar moet trekken.

Ik ga geen van allen dit jaar doen, wat ik ga doen, zien jullie misschien volgende week! Voor nu, geniet van de week én maak er een mooie moederdag van!

You may also like

2 comments

  1. Die strandwandeling is echt een heel leuk idee! Jammer genoeg moet mijn moeder werken met moederdag dus op de dag zelf gaat het hem helaas niet worden.. Maar een weekje later ofzo is natuurlijk wel heel tof! Fijn artikeltje :)

    1. Ja wij doen op de dag zelf altijd met het gezin samen, ga zelf ook iets later wat met haar doen! Maar dat weet ze zelf nog niet haha. Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *