Mijn week door de camera #1

Schermafbeelding 2016-03-11 om 13.36.13

Vanaf vandaag komt er elke week op vrijdagavond om 20.00 een nieuwe blog online. Deze zal ‘Mijn week door de camera’ gaan heten. (Credits gaan naar Lianne voor deze benaming) Omdat ik niet van elke dag bijzondere foto’s heb, heb ik de foto’s samengevoegd in een soort collage. Volgende keer is er van elke dag een foto, of meer! Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Zaterdagochtend werd ik wakker op een knetterhard bed in Preston Palace. We waren hier zo’n 24 uur met de familie. Wat een genot! Eten, drinken, midgetgolfen, poolen en een heuse indoor kermis! Vrijdagavond waren we allemaal weer 12 en hebben we ons vermaakt met botsauto’s en kermis attracties. Zaterdag maakten we de midgetgolfbaan onveilig. Zaterdagavond stond ik, samen met zo’n 200 anderen in het vondelpark live te kijken naar de bekendmaking van de Mol van dit jaar. Meer hierover lees je hier.
Zondag maakte ik een ritje naar Baarn en werkte ik de rest van de dag aan school.
Maandag was wederom een school dag. Ik zette de (bijna) laatste hand aan alle verslagen en reflecties voor school
Dinsdag was ik een beetje ziek en deed ik dus vrij weinig. Wel gaf ik ’s middags een uurtje training aan m’n CMV jongens. Daarna dook ik m’n bed in met een film op netflix, ik geloof dat ik About last night keek, zo’n heerlijke niet nadenken RomKom.
Woensdag was ik een dagje bij Lianne. We fietsten door Vathorst voor foto’s voor school en werkten aan wat schoolopdrachten.
Donderdag was het echt heerlijk weer en had ik voor het eerst dit jaar m’n zomerjas aan en paste ik op.  Ik maakte wat cliché selfies en m’n jongste oppaskind maakte me in met Uno. ‘S avonds maakte m’n telefoon een snoekduik vanaf het bovenste puntje van de trap. Deze wordt, hopelijk, zaterdagochtend weer gemaakt. Ik vrees een duur grapje..
Vrijdag, vandaag dus, paste ik weer op. En op het moment dat deze blog online komt, zit ik in de sporthal in Loosdrecht de volleybalwedstrijd van Heren 2 te bekijken.

Schermafbeelding 2016-03-11 om 13.34.19

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *