Mijn eerste bericht op All about me! | Lianne

Schermafbeelding 2016-08-08 om 22.44.52

Hi allemaal!

Bij deze stel ik mij officieel even voor: Mijn naam is Lianne Geurts, op de mooiste dag van het jaar in juni 20 geworden en volg de leukste opleiding van het land met het liefste vriendinnetje Michelle!

Tja, wat valt er nog meer te vertellen over mij?
Begonnen op het VMBO Kader en daarna doorgestroomd naar MBO Marketing & Communicatie waar ik nu iets meer dan een jaar geleden mijn diploma heb behaald. Dit beviel mij niet helemaal want ik wilde wat meer creabea om mij heen. Jan Des Bouvrie Academie sprak mij aan en ondertussen gaan we alweer beginnen aan het tweede jaar waar ik super veel zin in heb! Als er nog een gaatje over is in de tijd (wat eigenlijk weinig voorkomt..) speel ik graag piano en kijk ik met heel veel liefde Netflix. (Moeten ze mij eigenlijk niet geven want ik kom er vaak niet meer achter weg..)

Maar wie ben ik nou echt?
Als je mij in het begin leert kennen moet ik altijd eerst even de kat uit de boom kijken (of wat voor beest er dan ook in zit), maar als ik mij dan echt op mijn gemak voel, ben ik een gezellig en aanwezig persoon. Geef mij maar gezellig een klein clubje vrienden om mij heen en ik vermaak mij wel!

Wat doe ik nou eigenlijk hier?
Ik ga eens in de 2 weken op donderdag (gewoon volgens de all about me tijden om 9.00 uur) een artikeltje schrijven over dingen die mij bezig houden of die mij opvallen in deze wereld want daar is echt veel over te vertellen..!

Tot snel bij mijn eerste artikel!
(Kleine spoiler: dat zal gaan over mijn ontmoeting met een medeblogster!)

Internethugs,
Lianne

You may also like

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *