Klein weekverslagje

Schermafbeelding 2016-03-02 om 19.18.57

 

Wat. Een. Week! Ik heb afgelopen module al m’n schoolwerk een klein beetje laten liggen (schaam schaam). Volgende week moet ik alles inleveren en hoop ik m’n 2e paar studiepunten te krijgen. Maar ja, daar moest natuurlijk wel eerst wat voor gebeuren. 3 Hoeraatjes voor vakantie!

Daar waar de helft van Nederland op de ski’s stond en de andere helft op z’n kont onderuit lag te ‘netflix en chillen’, ging ik afgelopen week keihard door al het huiswerk heen. Ik geloof dat ik anderhalve module in 1 week afgerond heb. Netjes, natuurlijk, want de perfectionist in mij laat geen half werk toe. Elke avond was ik totaal knock out en elke ochtend rolde ik nog half slaperig m’n bed weer uit. Maar we hebben het gehaald! Een maquette, 2 plattegronden, 6 kasten van klei, 3 gevels, 3 houtskooltekeningen, 3 moodboards, 2 reflecties en een paar verslagen. Best een aardig lijstje dacht ik zo. Heer-lijk als je elke keer een dikke streep door wéer een punt op je lijstje kunt zetten!
Ik mag nu eindelijk van mezelf genieten van het weekend en een klein weekje vakantie. Lang leve het HBO met studieweken en vrije dagen!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *