Klein stukje versheid

Schermafbeelding 2016-03-10 om 23.36.31

Hoe ik er op kwam, geen idee. Maar weg ga ik niet meer! Klein stukje versheid, mijn nieuwe kleine, soort van bijna toch misschien wel grote verslaving.

Het brein, of de vingers, achter deze kleine woordelijke stukjes kunst is Jeroen van Steijn. Ik denk dat hij  zomaar eens mijn nieuwe favoriete kunstenaar zou kunnen zijn. (Hey dat rijmt, applaus)
Klein stukje versheid, daar waar woorden ineens betekenis krijgen, hoe klein ze ook zijn. Noem het woord ‘tierelantijn’ en hij laat een heerlijk stukje woordkunst uit z’n typmachine rollen. Een simpel tekstje van 10 woorden die rechtstreeks je hart in knallen en waar de tranen van in je ogen springen.

De kleine, maar oh zo mooie stukjes versheid gaan over de liefde, over het houden van en over alle typische fijne momenten die zo normaal lijken, maar eigenlijk heel bijzonder zijn. Het wakker worden naast elkaar, een simpele kus of een snelle blik. Kleine, maar oh zo binnenkomende liefdesverklaringen die niemand op die manier kan schrijven.

Van die teksten die je keer op keer weer opnieuw kan lezen, helemaal van begin tot eind. En elke keer weer is elk woord bijzonder.

Geniet je hieronder even mee?

Schermafbeelding 2016-03-10 om 23.33.35

Jeroen, bedankt voor je, keer op keer zeer fijne, kleine stukjes versheid. Ik ben fan. Groot fan.

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *