‘Je moet nie zitten aan m’n nikies’

Schermafbeelding 2016-06-23 om 10.09.00

In Nederland zijn we inmiddels zulke koopjesjagers dat we eigenlijk alleen nog maar de deur uit gaan als er op elk raam met koeienletters ‘UITVERKOOP’ staat. Guilty.. Ik ben ook zo’n verpeste sales snuffelaar. Vandaag deel ik m’n 2 nieuwste koopjes, toevallig 2 paar heerlijke sneakers.

Nummerrrr 1:

image

Nikes! Halleluja eindelijk heb ik m’n Nikes gevonden. Ik zoek al 80 jaar naar de perfecte Nikes. Neutraal, maar niet saai. Sportief, maar geen gymschoen. Comfortabel, maar ook geschikt voor wat langere afstanden, voor als ik de Nijmeegse vierdaagse wil gaan lopen ofzo (haha, grapje natuurlijk) Deze vond ik bij de Nike Outlet in Muiden. Afgeprijsd voor €60,- en daar bovenop nog eens 50% korting. Ik ben een gelukkig mens.

Maar, ik zou mezelf niet zijn als ik maar met 1 paar schoenen thuis zou komen. Dus huppelde ik nog even door de van Haren en vond daar deze, inmiddels niet meer helemaal witte, heerlijke sneakers. Ook gescoord voor een kleine €30,-. Wel lang getwijfeld, want ik ben af en toe net een klein kind. Alles wat wit is, is binnen een paar uur helemaal  goor.

image

Totaal dus 2 paar sneakers voor €60,-. Ik was intens gelukkig. Inmiddels heb ik m’n witte alweer een aantal uur aangehad naar m’n werk, dus de eerste slijtageplekken zijn al aanwezig. Daarmee zijn ook de eerste schrobbeurten een feit. De Nikes lopen té lekker. Alsof je met je blote voeten op een veld vol watten loopt. Snapje?

Wat zijn jullie laatste aankopen? 

You may also like

2 comments

    1. Thanks! Ja ze zijn echt heel fijn! Oh nice! Ik zoek ook nog een paar sneakers in een lekker fel kleurtje, heb je een linkje of iets? #dtv haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *