Ik ga het huis niet uit zonder..

Schermafbeelding 2017-01-06 om 18.16.08

Iedereen heeft de favoriete items die áltijd in de tas of zak zitten. Of gewoon de praktische zaken die je altijd bij je hebt. Vandaag de items waar ik niet zonder het huis verlaat. (mits ik t vergeet)

M’n telefoon. Typisch gevalletje ‘als ik t niet vergeet’. Ongeveer een maand geleden vergat ik m’n telefoon thuis op het aanrecht en daar kwam ik pas in de trein achter. Ik voelde me de hele dag zó leeg. Ehh gevalletje ‘FOMI’?

M’n portemonnee. Duhh, m’n ov, m’n pinpas, m’n rijbewijs. Hoe moet ik de hele dag zonder die dingen! Ik heb een periode gehad dat ik deze 3 pasjes klakkeloos in m’n jaszak stopte en dan hoopte dat ik ze niet op een dag kwijt zou raken. Soms met gevolg dat ik ze vergat als ik een andere jas aan deed. Inmiddels zitten ze weer braaf in m’n portemonnee en is dit dus 1 van de eerste dingen die in m’n tas gaat.

Haarelastiekjes. Ja elastiekjeS ja. Als ik er maar 1 meeneem, dan raak ik ‘m altijd kwijt en heb ik er niks meer aan. Of hij knapt ofzo. En als ik geen 1 meeneem, dan irriteer ik me op de helft van de dag aan m’n losse haren in m’n gezicht en ben ik de rest van de dag chagrijnig omdat ik m’n haar niet vast kan doen. Ellende

M’n iPad. Ja, die gaat altijd mee (behalve bij het uitgaan). Al m’n spotify lijstjes staan erop, dus hup, oortjes er aan en in de tas!

Opladers. Van m’n telefoon, van m’n iPad en van m’n laptop als ik die mee heb. Stel je voor dat ik ineens zonder batterij kom te zitten.

En als laatste: M’n horloge. Ik draag sinds een jaar of 2 een horloge en als ik ‘m niet om heb, voel ik me ontzettend naakt. Ik besef dan pas hoe vaak ik op m’n pols kijk hoe laat het is.

Welke items hebben jullie al-tijd bij je?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *