Even voorstellen..

Schermafbeelding 2016-02-16 om 20.33.59

Als je als HBO-studente, naast het studeren, ook ontzettend houdt van kletsen, eten, recepten uitproberen, design, musea, beurzen en meer. Moet je daar natuurlijk iets mee doen!

In de eerste plaats dacht ik eraan te gaan vloggen, maar het idee dat ik de hele dag tegen m’n camera zou praten, vond ik toch net even iets te enthousiast. Daarnaast zou er dan van m’n studie nog weinig terecht komen, vandaar nu de schriftelijke versie.

Vanaf januari zal ik regelmatig iets het www op gooien over wat mij de afgelopen week, of veel eerder, heeft bezig gehouden in de vorm van een blog, video of foto-reportage!

Maar wie ben ik eigenlijk?

Zo’n 20 jaar geleden in augustus werd ik als kleine dondersteen geboren. Erg fijn zo midden in de zomer, not, want in augustus komt er nooit iemand op je verjaardag, omdat iedereen altijd op vakantie is. Maar goed, op m’n 12e begon ik aan het vmbo-t en na mijn examens besloot ik het MBO te gaan doen. Dit heb ik 4 jaar met plezier gedaan op het Nimeto in Utrecht. Inmiddels heb ik afgelopen juli mijn diploma gehaald en mag ik mijzelf Kleur- en Interieuradviseur noemen. Natuurlijk vond ik dat nog niet genoeg en ben ik inmiddels een HBO-studente aan de Jan des Bouvrie academie in, nergens minder dan, Deventer!
Naast deze studie vermaak ik mijzelf met mijn sport, hierover later meer, hobby’s en werk. Wat zijn dan precies mijn hobby’s? Ja geen idee eigenlijk, series kijken? Ik denk dat ik zo druk ben met school dat dat zo’n beetje m’n hobby is geworden. Geen hobby’s dus, schrap hobby’s. Werk dan, ja werken doe ik wel. Nouja werken, ik pas op, ik weet niet of je dat echt werken kunt noemen. Sport is een wat uitgebreider hoofdstuk, dus daarover later meer!

Verder ben ik ontzettend energiek, heb ik m’n mond op de goede plek, of m’n woordje altijd klaar, ’t is maar net hoe je ’t wil verwoorden. Je zou ook kunnen stellen dat ik gewoon een grote mond heb. Vaak is dat ontzettend handig, soms werk ik me er ook goed mee in de nesten, maar daar werk ik me dan rustig ook weer uit. Ook hou ik van een feestje op z’n tijd, maar daar ben ik denk ik student voor.

Ik denk dat dat ‘m wel zo’n beetje was voor nu. Hoe sluit je zoiets af? ‘doei’? ‘see you next time’?
Geen idee, afsluiters zijn niet m’n sterkste punt.

Tot de volgende dan maar?

Nóg meer over mij weten? Lees dan dit artikel waarin in 10 keer de zin ‘Als je mij echt zou kennen..’ afmaak!

You may also like

6 comments

    1. Wat lief, dankjewel! Ik moet eerlijk zeggen dat ik pas sinds kort wat actiever ben in het delen op social media etc, haha. Have fun! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *