Hallo nieuwe layout!

Schermafbeelding 2016-02-16 om 21.29.29

Je hebt het waarschijnlijk al gezien toen je m’n website opende, een nieuwe indeling! Ik was mijn vorige layout een klein beetje zat aan het worden. In het begin heb ik mijn vorige thema ingesteld als ‘noodoplossing’ en ik heb me destijds voorgenomen dat als ik ooit tijd had, ik alles om zou gooien.

Nu was de tijd daar en heb ik na weken door thema’s scrollen, foto’s zoeken, teksten aanpassen, menu’s op orde brengen en andere website bekijken heb ik ein-de-lijk de website waar ik ontzettend blij mee ben! Naar mijn mening ziet deze indeling er veel strakker uit. Ik heb al mijn foto’s aangepast zodat ze mooi gecentreerd uitgelijnd zijn en de kleuren zijn wat rustiger in plaats van het ontzettend opvallende blauw. Je kun nu bovenaan de verschillende categorieën aanklikken waarna je alle berichten in die categorie te zien krijgt en rechts in de sidebar kun je zoeken naar artikelen of woorden! Ook heb ik lichtelijk aandacht besteed aan de website voor mobiele gebruikers, deze was niet zo gebruiksvriendelijk. Nu heb ik deze aangepast naar een site die volgens mij redelijk makkelijk te hanteren is!

Normaal gesproken kan ik er niet zo goed tegen als alles lange tijd het zelfde blijft, maar ik heb het vermoeden dat ik hier voorlopig nog wel even van kan genieten!

Hoe vinden jullie de nieuwe layout? Zien jullie nog ruimte voor aanpassingen oid? Let me know!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *