Haar brainstorm

Schermafbeelding 2016-12-08 om 19.33.02

Aangezien het alweer een half jaar geleden is (ja i know) dat ik in de kappersstoel zat, vond ik het wel weer tijd worden! Zo vlak voor de feestdagen vind ik het altijd fijn om met een nieuw en fris kapsel bij de familie aan te komen. Maarr, aangezien ik al jaren met praktisch hetzelfde kapsel rondloop, is het tijd voor een pittige verandering! Andere kapper, ander kapsel én een andere kleur! Hieronder even een hardop denksessie richting m’n nieuwe kapsel.

Nummer 1.
In de categorie zelfde lengte, ander modelletje:

image

Die kleur!! Gotta love it. Als ik er een kleurtje in doe, wil ik graag een Galayage. M’n hele haar zou ik niet zo snel verven, omdat ik dan elke 2 maanden m’n uitgroei moet laten bijwerken en daar heb ik het geld en de tijd niet voor.

Nummer 2.
Categorie heul kort.

image

Dit is het kortste dat ik wil gaan. Ik heb het ooit, in een ver verleden, korter dan dit gehad en dan alles in 1 lengte. Dat was geen succes, want ik leek een beetje op zo’n stripfiguur met t kapsel. Snapje?

Nummer 3.
In de categorie: dit is perfect.

image

Ja ja ja!! Deze lengte is perfect en die kleur! Ik vind het vooral leuk dat de achterkant iets korter is dan de rest en het model dus een ‘Lob’ vormt.

Gister ben ik bij de kapper geweest, een nieuwe kapper dus ik vond het onwijs spannend, en hij heeft sessie 1/2 met vlag en wimpel gehaald. Ik ben ontzettend blij met het model dat hij geknipt heeft. De iets kortere achterkant en aan de voorkant nog de perfecte lengte. Volgende week vrijdag om 13.45 gaat de Galayage en de highlights erin, dus ik ben heul benieuwd naar het echte eind eindresultaat!

15435944_10208195575111294_1323507047_n

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *