Doelen & goede voornemens 2017

Één van de eerste artikelen die ik vorig jaar schreef, was een artikel over mijn goede voornemens voor 2016. Dit jaar eindig ik ook met goede voornemens en doelen voor het nieuwe jaar.

  1. Allereerst het standaard doel: Mijn jaar halen en over gaan naar het 3e jaar. Vrij standaard, maar een redelijke opgave. In maart ga ik stage lopen. Als ik al mijn modules en de stage haal, ga ik zonder problemen over naar het derde jaar. Duimen maar!
  2. Goed voornemen 1: M’n vrienden meer zien. Ik heb het dan vooral over Lorenzo, Dave, Marijntje, Lisanne en Donna. Afgelopen jaar heb ik ze veel te weinig gezien door afspraken die om welke reden dan ook niet door konden gaan etc. Aankomend jaar wil ik ze veel vaker zien!
  3. Doel 2: De diplomauitreiking van Maarten. No pressure at all, maar in juni hoop ik ‘front row’ te zitten als hij z’n diploma tekent.
  4. Doel 3: M’n blog laten groeien. Ik wil vooral m’n Instagram en Facebook meer laten groeien. M’n doel voor dit jaar is 120 likes op Facebook en minimaal 70 volgers op Instagram. Daarnaast moet ik m’n website beter bijhouden. Ik merk dat ik in drukke periodes m’n website een beetje laat voor wat het is. Vooruit plannen is hierbij denk ik de key!
  5. Uit huis gaan. Een voornemen of een doel, ik weet het niet. Hoewel ik ontzettend veel hou van m’n ouders en broertje en zusje, ben ik al 2 jaar achter de schermen een beetje plannen aan het maken voor het wonen op mezelf. De plannen worden alleen nog niet concreet, omdat ik zoveel dingen moet regelen, vooral financieel, dat ik er eigenlijk een beetje bang van wordt. Én ik schijn nogal kieskeurig te zijn in het uitzoeken van een fijn plekje. 2017 wordt hopelijk het jaar van het vinden van een fijn plekje voor mezelf. Óf misschien zelfs wel een fijn plekje voor Maarten en mij. Wie weet..
  6. Goed voornemen 2: Meer genieten en minder plannen. Ik heb afgelopen jaar ontzettend veel planningen gemaakt, afspraken gemaakt en gewerkt. Het echte genieten kwam een beetje op een laag pitje te staan. Ik wil in 2017 meer tijd voor mezelf maken. Misschien zelfs wel inplannen. Meer me time in 2017 dus!

Welke doelen en/of goede voornemens hebben jullie voor 2017?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *