Boyfriend goals

Schermafbeelding 2016-06-23 om 21.04.19

Ondanks dat ik al een tijdje het heerlijke leven van een vrijgezel vier, heb ik natuurlijk ook een beeld van welke eigenschappen/dingen ik graag zou zien bij m’n eventuele boyfriend material. Vandaag 5x boyfriend goals.

Lengte.
Ja, ik ben het type vrouw dat lengte belangrijk vindt. Ik vind het helemaal niks als een man korter of even lang is. Ik loop regelmatig op hakken en dan vind ik het heerlijk als m’n arm candy alsnog een paar centimeter boven me uitsteekt.

Humor.
Euh ja, heel cliché, maar ik hou er echt van als een man goede humor heeft. Dat wil zeggen, dat hij grapjes maakt waar ik om kan lachen. En zo moeilijk is het niet om grapjes te maken waar ik om kan lachen, dus eigenlijk hoeft dit helemaal geen issue te zijn.

Een goeie kledingstijl.
Ja, ik zorg er toch regelmatig voor dat ik er redelijk oke uitzie (oke, op m’n ma Flodder sessies na). En ik vind het dan ook belangrijk dat de persoon die naast me loopt er ook over na heeft gedacht wat hij aan trekt en er verzorgd bij loopt.

Goedemorgen appjes.
En ja, ik ben ook het type vrouw die goedemorgen en slaaplekker appjes heel fijn vindt. Het slaapt zo veel fijner als je weet dat er iemand is die je even welterusten heeft gewenst.

Kroelen.
Hele (zon)dagen in bed en alleen maar kroelen. Ik hou dr van.

Wat vind jij belangrijk aan boyfriend material?

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *