Ben er ff niet!

Schermafbeelding 2016-04-03 om 21.22.06

Zon, zee, strand, zonnebril, drankje én een heerlijk temperatuurtje. Keihard genoten heb ik! Nu denk je na t zien van de foto natuurlijk dat ik op 1 of ander tropisch oord zit met palmbomen enzo. Nou, stop maar met dromen, dat was ik dus niet..

Maarrrrr, blij was ik wel, want eindelijk! Ik ben op het strand geweest! 3 hoeraatjes voor de zon én een kleine vreugdedansje voor m’n zomerjas en zonnebril die de kast weer uit konden!

Zaterdag hobbelde ik eindelijk vrolijk langs de waterlijn. In alle rust, (nouja rust, samen met nog zo’n honderd personen en nog eens 40 honden maar t gaat om t idee) geluid van de zee in je oren én zand in je schoenen (bonus).

Bloemendaal, 1 van m’n favoriete plekjes in Nederland (naast alle andere stranden enzo). Ik kan zo genieten van fijn gezelschap naast me, mensen met honden om me heen, kinderen die zandkastelen bouwen (zucht waar blijft de tijd dat ik zelf bouwwerken maakte?) en unisex stelletjes. Ik hou d’r van! Na zo’n 20 minuten hobbelen kont op een bankie plaatsen, jassie  uit, brilletje op, drankje dr bij en genieten maar.

Dat zijn mijn kleine genietmomentjes in het leven. Meemaken en erbij zijn. Waar kunnen jullie nou echt van genieten?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *