Beetje structuur!

Schermafbeelding 2016-02-23 om 20.16.17

Vandaag heb ik voor de verandering eens besloten om wat structuur aan te gaan brengen op m’n blog! Afgelopen keer vertelde ik over de lijstjes die ik elke dag maakte en daarmee heb ik gemerkt dat ik eigenlijk altijd veel wil doen in weinig tijd. Ik heb besloten om 3 dagen per week een blog online te zetten. Dat klinkt misschien als weinig, maar voor mij blijft mijn studie altijd nummer 1 en ik merk dat ik soms toch meer neig naar m’n blog ipv de plattegronden en de schetsen.

Sinds kort is mijn layout helemaal vernieuwd en bij een mooie, structurele layout, hoort een structurele planning! In het vervolg zal ik dus elke maandag, woensdag en vrijdag om 9.00 uur een blog online zetten. Dit zodat iedereen weet wanneer er een nieuw artikel online komt en ik voor mijzelf ook wat structuur en vastheid heb.
Daarnaast wil ik elke maand 1 ‘themaweek’ introduceren waarin er elke dag een artikel online komt in 1 ‘thema’. Vorige week heb ik dat gedaan met sport gerelateerde posts, maar in de toekomst wil ik dat dus vaker gaan doen, maar dan over andere, willekeurige onderwerpen. Denk aan woon- en interieur stijlen, films, series, boeken, sprookjes, landen, noem het maar op!

Vandaag is het vrijdag, dus de eerstvolgende blog zal aankomende maandag verschijnen! Lees je dan weer mee?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *