Back in town!

Schermafbeelding 2016-08-16 om 17.27.05

Terwijl jullie rustig door konden lezen over van alles en nog wat, liep ik afgelopen 4 weken rond aan de andere kant van de wereld. Met de familie Californië ontdekt. Mooie dingen gezien, fijne momenten gehad en heerlijke avonturen beleefd!

Gisterochtend om 9.15 raakten de wielen van t vliegtuig de Nederlandse landingsbaan waar ik na een klein uur t ontvangstcomité kon bespringen. (Zie foto bovenaan)

Terwijl het Amerikaanse tijd maandag 1.15 is en dus onderhand tijd om te slapen, slaan we Nederlandse tijd gewoon een nacht over en gaan we door op dinsdag de 16e, lang leve tijdsverschil. Afgelopen weken maakte ik 1 van de mooiste reizen die ik ooit gemaakt heb en deze wil ik, natuurlijk, graag met jullie delen! Ik heb behoorlijk wat mooie (en minder mooie) plaatjes geschoten én videomateriaal gescoord. Aankomende weken zal dus bijna volledig in het teken staan van m’n vakantie in Amerika. Benieuwd naar San Fransisco, Los Angeles, Universal Studio’s, de Grand Canyon en veel, veel meer? Stay dan vooral tuned! (Ja nee Amerika heeft m’n Engels niet verbeterd..)

Ik zal aankomende weken 3x per week Amerika artikelen plaatsen, dit zal zijn op maandag, dinsdag en woensdag, zodat jullie op de vrijdagen jullie vertrouwde all about me artikelen kunnen blijven lezen. Ik heb een aantal leuke artikelen voor jullie klaar staan, dus dat komt ongetwijfeld helemaal goed! Ondertussen gaat het leven hier gewoon weer door, volgende week drink ik de hele week bier als mentor op de introweek van m’n opleiding (zwaar leven i know right) en de week erna begint jaar 2 van het grote Jan des Bouvrie avontuur. Samen met Lianne trotseer ik ook dit jaar weer de gangen van Saxion in Deventer!

Voor nu ga ik m’n jetlag uitslapen en ben ik vooral benieuwd hoe jullie vakantie was, waar jullie zijn geweest etc!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *