Alles is weg!

Schermafbeelding 2016-02-16 om 20.51.37

Whaaa, m’n website was leeg! Ik opende m’n blog en ik kreeg een wit scherm. Vervolgens opende ik ‘m opnieuw en de helft was weg. Contact gezocht met de beheerder van het bedrijf waar ik m’n hostingpakket etc vandaan heb. Normaal hebben zij backups, maar vandaag niet. Nee hoor, ze hadden net een grote crash gehad, dus alle backups waren weg. Heb ik weer. Er was bij mij nog een backup van 7 januari, dus die is hersteld. Maar ja, dat bracht m’n berichten van afgelopen 2 weken natuurlijk niet terug.

Daar komt bij dat ik afgelopen 2 dagen ontzettend druk bezig ben geweest met blogs typen en in concept te zetten, dan kan ik ze vervolgens met 1 druk op de knop publiceren. Alles. Weg. M’n layout wilde ik veranderen, hele dag mee bezig geweest, foto’s bewerken, teksten bewerken, kleur en inrichting van m’n website. Alle moeite voor niks.

Maar, niks aan de hand want, slim als ik ben, heb ik m’n blogs in een word documentje staan. Zo opgelost dus! Ik zoeken naar dat word documentje, weg. Serieus? Ja serieus. Ik kon wel janken. Al m’n blogs van de afgelopen dagen waren weg. 10 stuks, 10 zorgvuldig samengestelde stukken tekst, helemaal weg. Zoeken op google naar de juiste oplossing, maar m’n normaal zo goede vriend liet me totaal in de steek. Er was geen enkele manier om m’n document terug te halen, dus er zat niets anders op dan alles opnieuw te typen. Dus dat heb ik maar gedaan. 10 nieuwe (nouja niet zo nieuw dus) blogs getypt en geplaatst op de momenten waarop ik ze voorheen al gepubliceerd had. De links op Facebook aangepast en volgens mij werkt alles nu weer zoals het moet werken. Hele avond mee bezig geweest, maar het houdt je van de straat. Ofzo.

Nu we het er toch over hebben, ik ga m’n layout veranderen! Ik wil wat meer overzicht, wat meer foto’s en wat minder strakheid. Heb je tips of tricks? Let me know!

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *