‘Accomplished goals in life’

Schermafbeelding 2016-04-06 om 13.30.58

Woensdag konden jullie het eerste deel lezen van mijn ‘100 dingen bucketlist‘. Dit gaf mij gelijk ook de inspiratie om eens te kijken naar wat ik al gedaan heb en op welke plaatsen/in welke landen ik al geweest ben. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk best wel een beetje verwend ben wat dat betreft. Lees je mee naar mijn ‘accomplished goals in life’?

 1. Safari in Tanzania, Afrika. Inclusief loslopende leeuwen!
 2. De Eiffeltoren beklimmen. Ondertussen al 3 keer. Of meer.
 3. Zelf een vliegreis maken. Ja niet als piloot natuurlijk. Maar als passagier. 20 kleuren in mn broek gescheten, omdat ik bang was dat ik de goede Gate niet zou vinden enzo. Maar na anderhalf uur was ik netjes vanaf Italië naar Schiphol verplaatst. Applaus.
 4. Venetië bezocht. Jazeker!
 5. Een cruise gemaakt. Ja, zo’n varend hotel met zwembad, golfbaan, 2 restaurants, cocktailbar, theater, bioscoop etc. Sorry zei ik varend hotel? Ik bedoelde varend dorp.
 6. Paaldansen. Ja, ooit stond dat op m’n bucketlist. Nu hang ik alweer 2 jaar in de paal.
 7. In Rome geweest. Én ‘bedankt voor die bloemen’ geroepen op het dak van het Vaticaan.
 8. M’n rijbewijs halen. Jaa jaa jaaaa, inmiddels rij ik al bijna 3 jaar rond. Toettoet.
 9. Disney land Parijs. Oui! Inclusief m’n maaginhoud eruit gooien na een ritje in de Space Mountain. Great experience.
 10. M’n MBO diploma gehaald. Natuurlijk heb ik ook m’n zwemdiploma’s, veterstrikdiploma, ritsdiploma en VMBO-T diploma. Maar mn MBO diploma is toch wel m’n grote trots. Tot nu toe.

En natuurlijk heb ik nog wel meer mooie plaatsen/landen gezien en dingen gedaan en behaald waar ik trots op ben. Maar deze 10 zijn toch wel mn hoogtepuntjes!

Welke gave dingen hebben jullie al eens meegemaakt?

You may also like

2 comments

 1. Naar Afrika lijkt me echt heel leuk! Dat wil ik sowieso nog een keer in mijn leven. Net zoals een wereldreis maken, dat is iets wat bovenaan mijn bucketlist staat. Naar Rome en Venetië ben ik ook al geweest, volgens mij beide ook 2x. Heel leuk lijstje en aah ik wil mijn rijbewijs ook zo graag, over een maandje mag ik afrijden. En die cruise was zeker heel leuk, of niet?

  1. Afrika was prachtig! Wil ook zeker meer daarvan zien! haha. Oei, spannend je rijbewijs! Ik duim voor je! Jaa die cruise was fantastisch! Alle luxe die je kunt dromen en dan nog een beetje luxer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *