50 dingen bucketlist #3

Schermafbeelding 2016-05-20 om 13.23.10

Jaa, deel 3! In deel 1 en deel 2 konden jullie de eerste 20 onderdelen op mijn ‘vers van de pers’ bucketlist lezen. Vandaag is het tijd voor deel 3! 

  1. Leren paardrijden. Ik mocht nooit op paardrijles van mama, omdat ze vond dat die beesten zo stinken. Oke goed punt wel, maar toch wil ik ooit nog eens een tocht maken over het strand ofzo. Al vind ik die beesten dus echt súper eng.
  2. Italiaans leren. Italië is echt 1 van m’n favoriete landen. En hoe tof is het als je gewoon in een restaurant in het Italiaans bestelt en de ‘waiter’ je aankijkt alsof je hem net hebt verteld dat ie de jackpot heeft gewonnen.
  3. Verhuizen naar het buitenland. Al is het maar voor een half jaar. Cultuur opsnuiven en andere tradities leren kennen.
  4. Op vakantie met mn zusje. Ze is nu nog wat jong, maar als we allebei boven de 20 zijn, lijkt t me zo tof om samen met haar een reis te maken. Zussen onder elkaar!
  5. Door kinderen/klein kinderen verrast worden met een feest omdat we 50 jaar getrouwd zijn.
  6. Rijden in een golfkarretje. 2 wielen door de bocht eeeen scheuren maar!
  7. Kerst vieren op een zeer warm eiland. Vuurwerk afsteken in je bikini en cocktails drinken in plaats van champagne. Hóe chill.
  8. Uit eten in een veel te chique en veel te duur restaurant. 8 gangen, amuses, luxe borden en dure wijnen. En dan in mn joggingbroek en sneakers naar binnen lopen. (Nee oké grapje)
  9. Een hele fijne, professionele massage krijgen. Een half uur lang genieten.
  10. Karaoke zingen. In m’n video challenge met Lianne kwam ik erachter dat karaoke eigenlijk bést wel leuk is. Dus ooit wil ik nog een keer een aantal biertjes teveel drinken en totaal lam op het podium staan met een aantal leuke mensen om me heen en veel te vals in de microfoon blêren.

Ik merk dat het steeds moeilijker wordt om 100 dingen op te schrijven, dus ik heb m’n lijst verkleind naar 50. Ik heb inmiddels een lijst voorbereid en dus zal er de aankomende weken nog 2 keer een bucketlist artikel online komen!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *