Waarom de zon wel weer mag komen

Schermafbeelding 2016-03-06 om 15.39.49

Het is inmiddels maart en de sneeuw valt nog steeds uit de lucht. Ik ben er nu wel eens een keer klaar mee en ben al uitgebreid klaar voor de zon! Lees je mee naar mijn 7 redenen waarom de zon nu éindelijk wel weer mag komen?

Bikini’s!
Ver van te voren minimaal 4 verschillende bikini’s overal en nergens vandaan trekken, blonde haren, bruine huid én boven alles; mannen met ontblote bovenlijven!

Terrasjes!
Hóe heerlijk zijn die middagen waar je, kijken naar langslopende mensen, met je kont op een terras zit met fijn gezelschap en wijntjes!

Strandwandelingen!
Strandwandelingen zijn sowieso altijd goed (in het zomerseizoen dan). Maar dan die fijne lange avondwandelingen vlak langs de waterkant. Kom. Maar. Door!

Buiten!
Buiten! Ik hou van buiten! Zonnebril op je neus, slippers aan en gaan!

Bar-be-que.
De ‘eerste bbq van het jaar’ foto’s zijn de fijnste in de categorie ‘cliché Facebook foto’s. Familie en vrienden om je heen, de tafel vol met goed eten en een heerlijk roseetje.

Positieve vibes!
Als die veel te chagrijnige mensen in de winter, je bed niet uit kunnen komen en bevriezen zodra je onder de douche vandaan stapt. Alles is verleden tijd in de zomer. Iedereen is (of doet alsof0 vrolijk en geeft positieve vibes en ik vind het heerlijk!

Zomerkleding!
Die kleding die in de winter achterin je kast ligt, mag weer naar voren! De jurkjes mogen weer aan en de sandaaltjes maken plaats voor laarsjes. I love it!

Wat is jullie favoriete seizoen?

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *