50 dingen bucketlist. #1

Schermafbeelding 2016-04-05 om 19.11.21

Ja jongens. Het is zover. Ik heb me laten overhalen. Door wie dan? Ja door mezelf dus. Ik ga een bucketlist beginnen. In 1 van mijn eerste blogs kon je lezen dat ik niet zo ben van goede voornemens bucketlisten en levensdoelen. De laatste tijd ben ik steeds meer na gaan denken over wat ik nou écht nog wel eens zou willen doen. 9 van de 10 dingen zijn natuurlijk keiharde onzin, denk aan; Door een weiland achter de vogels aan rennen, of zo.. Maar ook zitten daar wel serieuze dingen tussen zoals een aantal landen die ik echt nog graag wil zien etc. Vandaag deel 1 van mijn 100 dingen bucketlist. Lees je mee?

 1. Trouwen. Ik denk dat elk meisje daar wel eens over droomt. Ik heb ooit een keer gezegd dat ik nooit wil trouwen (lees, toen ik jong, klein en in de war was) en dat hoor ik nu nog zo’n 3 keer per jaar terug. Inmiddels lijkt me niets mooier dan een man hebben waar je de rest van je leven naast wakker wil worden. (kwijl, volgende!)
 2. Sky dive/bungeejumpen. Ja, echt! Ik schijt al 20 kleuren in m’n broek als ik er aan denk, maaaarrrr dit wil ik wel echt graag!
 3. Backpacken, heulemaal alleen. Tassie achterop en een land ontdekken. Fantastisch lijkt me dat!
 4. M’n HBO diploma halen. Jazeker, kleine doelen stellen. En ik ben op weg!
 5. Gezonder eten. Ja, ik vreet alles wat los en vast zit. M’n motivatie om gezonder te gaan eten is ergens ver weg wel aanwezig, maar de uitvoering laat nog even op zich wachten. En met gezonder eten bedoel ik niet spinazieshakes enzo. Kots.
 6. Een gigantisch voedselgevecht. Afgelopen weekend was het ‘International pillowfight day’. Dát, maar dan met eten. Awesome toch? Rondvliegende ananassen enzo. I’m in!
 7. Een hond kopen. Dit is dus 1 van die onzin dingen. Maar ik wil het echt! Ik roep al jaren tegen pap en mam dat ik een hondje wil. Zodra ik er geld en tijd voor heb, komt ie er echt!
 8. Naar Las Vegas gaan. Soon to be vervuld!
 9. Deze blog laten groeien. Mijn kleine stukje internet waar ik stiekem best trots op ben!
 10. Een ’21 dinner’ op mijn 21e verjaardag. Laat ik nou in augustus 21 worden. Dus bring it on!

Dat waren er 10. Benieuwd naar de volgende 10? Ik zelf ook! Binnenkort komt er een nieuwe serie.
Wat staat er op jullie bucketlist?

You may also like

6 comments

 1. Punt 1 wil ik ook, punt 2 wil ik, punt 3, 4, 9 wil ik ook! Haha, Gezonder eten is bij mij niet zo’n probleem en een hond wil ik liever ook niet. De rest van de punten zijn heel leuk! Hopelijk kun je over een paar jaar al deze dingen doorstrepen. Ik duim voor je. Toevallig eigenlijk, vandaag schreef ik ook een post over dingen die ik nog wil bereiken, maar dan qua hardlopen. Hoop snel weer een artikel van je te zien, liefs

  1. Haha, leuk die overeenkomsten! Ik zag het ja! Ik heb een soort haat-liefde verhouding met hardlopen haha, maar ook dat staat ergens op m’n lijst! Vrijdag 9.00 staat er weer een nieuw artikel online! x

 2. 1. Ik wil bruidsmeisje zijn!
  2. Ik ben voor! Gaan we samen doen :)
  3. OK doei, ga je missen, we houden wel contact hoor! :O
  4. Samen gaan wij op dat podium staan om dat mooie papiertje in ontvangst te nemen. 😀
  5. Gezonder eten?!….. Nee
  6. FOOODFOOODFIGHT
  7. Ik wil een klein katje
  8. Ik ben jaloers.. maar dan ook echt
  9. Ik zal je helpen promoten, jaaaa zo lief ben ik dan wel weer
  10. En voor een diner ben ik altijd voor, je kent me.

  1. Mag niet, nice, doei, ja met ballonnen enzo, oke thanks voor je support, foodfight yuhh, kat en hond goeie combi ook, jelly much?, thanks, FOODFOOD.
   Love.

 3. Leuk lijstje! Mijn blog laten groeien en eens alleen op reis gaan, staan ook hier op de bucketlist. Daarnaast staat er onder andere ook naar een bloggermeeting gaan, 5km kunnen lopen en leren autorijden tussen.

  1. Wat leuk dat er overeenkomsten zitten tussen onze doelen! Een bloggermeeting lijkt me ook tof! Autorijden kan ik gelukkig al, haha! Binnenkort breidt ik m’n lijst weer uit met 10 punten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *