50 dingen bucket list. #2

Schermafbeelding 2016-04-24 om 22.50.09

Ja daar is ie dan! Deel 2 van de 100 dingen bucketlist. Laatst konden jullie mijn eerste 10 onderdelen op m’n kersverse lijst lezen, en vandaag deel ik met jullie weer 10 nieuwe dingen!

  1. Een roadtrip maken met een stel goede vrienden. Muziek op vol volume, tentje mee, auto vol geladen en gaan met die banaan!
  2. Een marathon uitlopen. Mijn haat-liefde verhouding met hardlopen gaat er waarschijnlijk voor zorgen dat dat pas over 30 jaar gebeurt, maar de aanhouder wint! Ofzo.
  3. Diepzee duiken. De wereld zien wil ik sowieso heel graag, en daar hoort natuurlijk ook de wondere onder water wereld bij!
  4. Leren snowboarden. En dan op wintersport gaan. Als ik nu zou gaan, zou ik 24/7 aprés skiën.
  5. Een surprise party krijgen. Ik bedoel hallo, iedereen wil een keer thuiskomen in een ‘leeg’ huis waarna heel je kamer ineens volstaat met al je vrienden en familie etc. Surprise, iemand?
  6. En dan natuurlijk ook zelf een gigantische surprise party voor iemand organiseren.
  7. M’n eigen kinderen opvoeden. Trouwen, kinderen, een huis met een tuin en een hond. Lekker burgerlijk.
  8. Eindelijk eens lenig worden. Ken je dat gevoel dat je in 1 keer in een perfecte split glijdt? Nee. Ik ook niet.
  9. Pizza bestellen voor een ander adres. Dát was pas kattenkwaad uithalen vroeger, maar daar was ik te braaf voor. Tijd om wat dingen in te halen dus!
  10. Overnachten in m’n school. Eh ja echt. Op de middelbare school maakten we altijd plannen om ons ergens te verstoppen en dan ’s nachts een beetje rel te maken op school. Totaal niet nadenkend over alarmen etc. Maar het idee was leuk.

Dat was m alweer! Deel 2 van de 100 dingen bucketlist! Ik ben benieuwd of ik überhaupt op 100 kom, nog 80 te gaan!

 

You may also like

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *