1 grote kadostapel

Schermafbeelding 2016-09-27 om 14.05.11

Taart eten, schalen met kaas en worst, familieleden die vragen ‘hoe het op school gaat’, enveloppen met geld en een tafel vol kado’s. Jep, m’n verjaardagsfeestje was traditioneel genieten. 

Een paar weken, of inmiddels maanden, geleden vroeg ik mezelf hier af in wat voor sfeer ik m’n verjaardag zou vieren, of er genoeg slaapplekken zouden zijn thuis, of er wel mensen zouden komen en wat voor kado’s ik zou moeten vragen. Afgelopen 17 september stroomde de tuin (ja de tuin, want het was super lekker weer, hallelujah!) vol met familieleden, de tafel vol met glazen drinken en schalen zoutjes en weer een andere tafel vol met kado’s.
Overdag familie met fijne gesprekken en barbecue, ’s avonds vrienden met beerpong, gitaren en veel lachen. Eigenlijk hoe ik het altijd doe, niets bijzonders, maar heerlijk om iedereen bij elkaar te hebben. Het slapen was uiteindelijk geen probleem; we propten de 2 zolderkamers vol met in totaal 10 slapers, nooit geweten dat dat zou passen.

De volgende ochtend ging iedereen na een kop koffie weer redelijk op tijd de deur uit, dus had ik de tijd om eens te bekijken wat ik nou eigenlijk allemaal gekregen had:

Kado’s van m’n ouders, broertje en zusje:
Nummer 1:
Een laptopcase met marmerprint voor m’n Macbook, yes ook ik ben helemaal into de hele marmer trend.

DSCN2071

Nummer 2:
Een Buddha to Buddha ring, model Nathalie Small. Een sieraad dat ik al ontzettend lang wil, maar nooit echt gevraagd heb. Dit jaar stond ie bovenaan m’n lijstje en inmiddels zit ie 24/7 om m’n vinger.

Schermafbeelding 2016-09-27 om 14.06.47

Nummer 3:
Een telefooncase voor m’n Huawei met, jawel, marmerprint. Het hoesje dat ik nu heb, is doorzichtig. Of nouja, wás doorzichtig, en ziet er niet meer uit. Tijd voor een nieuwe dus! Klein verhaal bij t hoesje; Ik had de verkeerde telefoon doorgegeven, dus het hoesje was te groot voor m’n telefoon. Inmiddels is er een ruilsessie gaande, dus hopelijk heb ik binnen een paar dagen de goeie!

Nummer 4:
Wreck this journal! Velen van jullie zullen dit wel kennen, velen ook niet. Kort samengevat is het een boek met allemaal bizarre opdrachten (gooi het boek naar beneden, neem het mee onder de douche etc.), die je dan moet uitvoeren. Ik vind dit persoonlijk super tof en ik zal m’n voortgang van het ‘wrecken’ op m’n blog met jullie delen.

DSCN2072

DSCN2073

Kado’s van vrienden en familie:
Nummer 1:
Van Lianne kreeg ik een compleet kado pakket met oorbellen, een makeuptasje, een luchtje en een fantastisch fotoboek met een groot deel van onze leukste, mooiste en meest achterlijke foto’s samen. Het luchtje draag ik dagelijks, de oorbellen ook (afwisselend natuurlijk, niet allemaal tegelijk) en het fotoboek staat op m’n kamer.

DSCN2068

Nummer 2:
Van Maarten kreeg ik een stapel fotolijstjes met foto’s van ons samen en een foto van Langnek uit de Efteling. De fotolijstjes staan verspreid door m’n kamer, Langnek gaan we samen binnenkort bekijken in de Winterefteling. How romantic!

DSCN2066

Nummer 3:
Van Els, de moeder van het beste vriendinnetje van m’n zusje en tevens vriendin van m’n ouders (snapje?), kreeg ik een bon voor een massage. Els heeft een massagesalon aan huis en daar mag ik binnenkort 20 minuten genieten van een stoelmassage. Heul welkom, en heul fijn!

Nummer 4:
Van Marijntje (van de armband van de winactie een paar weken geleden), kreeg ik een eigengemaakte kandelaar. Een kado waar veel tijd en veel creativiteit in zit. Gotta love it!

DSCN2064

Nummer 5:
Van Dave en Lorenzo kreeg ik een aanvullend kado op het kado van Marijntje; Een pakket met lange kaarsen voor in de kandelaar. Én een pakket met ijsvormen zodat ik zelf ijslolly’s kan maken. Hoe chill!

Nummer 6:
Van Debby (haar hebben jullie voorbij zien komen in m’n carnaval post), kreeg ik een samengesteld pakketje met kleine hebbedingetjes. Makeup, beeldjes, een mok en een dienblaadje.

DSCN2063

Nummer 7:
Een dinerbon. Waar Bas vorig jaar aan kwam zetten met een magnum, een signaalversterker en een kartonnen verjaardagshoed, gaf hij me dit jaar een dinerbon. Heerlijk!

DSCN2065

Nummer 8:
Drank. Heel veel drank. Van Wodka tot bier, van Jillz naar champagne en meer. Ik kan me een paar avonden goed bezatten zegmaar. Bram, Carola, Michael, Lisanne, Lloyd, Jorik, Donna en Anne, thanks voor jullie bijdrage aan heerlijke avonden!

DSCN2069

DSCN2067

Nummer 9:
Geld, een hele envelop vol geld van verschillende familieleden. T geld ga ik besteden aan een tas. Welke tas precies weet ik nog niet, ik zit te denken aan degene hieronder, wat denken jullie?

Schermafbeelding 2016-09-28 om 08.14.20

Conclusie: Ik ben ontzettend verwend. Niet alleen met de kado’s, maar ook met de aanwezigheid van iedereen, de gezelligheid en de heerlijke dag!

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *