Zomer wishlist

Schermafbeelding 2016-06-14 om 09.45.34

De zomer komt de laatste weken steeds vaker even om de hoek kijken en ik vind het heerlijk! De terrasjes zijn weer gevuld met goed gestemde mensen en de jassen mogen weer aan de kapstok blijven hangen. Een nieuw seizoen is voor mij altijd een reden voor nieuwe hebbedingetjes. Sommige dingen zijn seizoensgebonden en sommige wil ik gewoon om het hebben. Vandaag deel ik met jullie een klein deel van mijn wishlist voor deze zomer!

large-65Ipad mini.
In plaats van m’n laptop overal mee naar toe te slepen, lijkt het me zo heerlijk om gewoon m’n kleine ipad mee te nemen om een snelle aantekening te maken, een blog te typen etc. Deze staat zeker weten bovenaan m’n zomer wishlist.
*Edit: Inmiddels heb ik deze in mijn bezit (YAY!) Review komt ergens volgende week online!

large-67

Nails on point.
Op de 1 of andere manier lukt het me nooit om m’n nagels mooi te laten groeien. Ze scheuren, breken af, of ik ben zo nerveus dat ik ze er rustig allemaal af kauw. Het lijkt me zo heerlijk om de hele zomer te kunnen genieten van mooie, lange nagels en ze een mooi laagje nagellak te kunnen geven, zonder dat m’n hele vingers onder zitten.large-68

Sandaaltjes.
Ik ben al maanden (lees jaren) op zoek naar de perfecte sandaaltjes. Ze moeten lekker lopen, onder praktisch elke outfit passen én er ook nog eens leuk uit zien. Nou ben ik behoorlijk kritisch wat schoenen en kleding betreft, dus dit is een behoorlijke opgave.

large

Ronde Aztec strandhanddoek.
Ik heb de verschrikkelijk slechte eigenschap elke zomer álles nieuw te willen. Schoenen, bikini’s, m’n kapsel en zelfs m’n strandhanddoek moet anders. Ook ben ik groot fan van de Aztec print en dit is dus echt m’n droomhanddoek. Hóe chill. Helaas is de prijs minder chill. Een kleine 110 dollar. Dat maakt zo’n 96,- eurootjes. Beetje enthousiast voor een handdoekje wel.
large-66Summer body.
HAHA, Mies, goeie hoor. Ja nou nee, niets om te lachen dus. Laats konden jullie lezen dat ik dus niet zo’n fit girl meer ben. Dus die summer body (strak, bruin kleurtje) kan ik dit jaar wel een beetje vergeten. Dat wordt jelly much kijken naar alle fit girls die over het strand huppelen terwijl ik nog een zak chips naar binnen prop.

Wat staat er op jullie wishlist deze zomer?


Doe jij al mee met de winactie? 10 juli komt de uitslag online! Kijk even hier voor de spelregels!

 

 

 

You may also like

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *