Schoenenstash

Schermafbeelding 2016-07-12 om 13.59.55

Een vrouw heeft nooit genoeg kleding, tassen, make-up en schoenen. Daar ben je nou eenmaal vrouw voor. Vandaag deel ik een groot deel van mijn schoenenstash met jullie!

DSCN0349 DSCN0350

Links m’n allereerste hakken die ik haalde bij de Van Haren voor een Kerstfeestje. Inmiddels vele meters met die schoenen verder én ook vele paren hakken verder. Rechts m’n all time favourites. Hakken waar ik hele dagen op kan lopen. Ook bij de Van Haren. Volgens mij allebei 30,-

DSCN0351 DSCN0352

Links m’n tweede paar favoriete hakken, gekocht in m’n periode met veel liefde voor alles dat cognac kleurig was. Gekocht bij de Primark in Keulen. Rechts m’n allernieuwste aanwinsten, gehaald bij de Primark voor 15,-

DSCN0353 DSCN0354

Een paar weken geleden  showde ik jullie de linker schoenen toen ze nog spierwit waren. Inmiddels heb ik ze ontzettend vaak aan gehad en ook ontzettend vaak gepoetst. Maar echt wit krijg ik ze niet meer. Rechts een paar sneakers die ik tot treurens toe heb gedragen. Gekocht voor m’n reis naar Milaan met school. Allebei bij de, jawel, Van Haren voor 30,-

DSCN0355 DSCN0356

Links m’n aller eerste all stars. Pap nam ze mee uit Amerika en nog steeds ben ik er errug gelukkig mee. Inmiddels zijn ze compleet afgetrapt en zitten er gaten in, maar wat lopen ze nog heerlijk. Rechts laarsjes die ik in de winter super vaak draag. Ik hou van het ruige van de gespen.

DSCN0357 DSCN0358

Links de laarsjes waar ik over schreef in de allereerste lifestruggles (punt 8). Ik heb ze vaak onder een jurkje aan, eigenlijk minder vaak dan dat ik zou willen. Rechts een paar sneakers die ik vaak aanheb op Pampus of als ik geen zin heb om er vet fashionable bij te lopen.

DSCN0359 DSCN0361

Links een paar laarsjes met een wat bredere hak. Ook zo’n paar waar ik dagen op kan lopen. Ze zijn iets minder chique en daarom vind ik ze fantastisch. Rechts schoenen die ik 4 jaar geleden gekocht heb, maar waar ik zo ontzettend gelukkig van werd. Inmiddels draag ik ze iets minder.

DSCN0362 DSCN0363

Links m’n fijne Nikes. Inmiddels ook wat kilometertjes versleten op Pampus en daarbuiten, maar wat lopen ze fijn! Rechts m’n, inmiddels niet meer zo witte, all stars. Conclusie: Ik ben niet gemaakt voor witte schoenen en witte schoenen zijn niet gemaakt voor mij.

DSCN0365 DSCN0366

Links goeiekope nepperds van Vanz, gehaald voor nog geen 15,- bij de Van Haren een kleine 2 jaar geleden. En rechts schoenen die ik eigenlijk heel weinig draag, maar die super lekker lopen!

Natuurlijk heb ik ongeveer het 3 dubbele van bovenstaande collectie, maar op deze ‘patta’s’ loop ik het meest en het lekkerst! Wat zijn jullie favoriete schoenen?

You may also like

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *