Happy single life.

Schermafbeelding 2016-05-20 om 13.43.27

Je kent het wel, je hebt een paar maanden, of jaren een relatie gehad en ineens sta je er weer alleen voor. De eerste paar weken voel je je helemaal verrot en terroriseer je je lichaam met chocola en al het mogelijke eten dat er is, ontdek je nieuwe, ontzettend slechte netflix series en huil je om elk klein ding. Maar dan komt dat moment dat je denkt, verrek, eigenlijk voel ik me best prima. En dan ben je ineens happy single. 10 voordelen over deze vrijheid. Lees je mee?

  1. Je hoeft niet telkens te vertellen hoe je dag was als je geen zin hebt om je telefoon te pakken en een appje te sturen. Niemand die je mist of belt ‘of je nog leeft’ of ‘dat er iets is’.
  2. No strings attached! Als je per ongeluk een drankje teveel op hebt in de kroeg en je zoent 3 verschillende personen (zeer extreem geval), hoef je niet gelijk een relatie te beginnen met 1 van de 3. Je schrijft een verkeerd nummer op een bierviltje (óf zet t in zn telefoon), loopt charmant (voor zover dat mogelijk is met teveel drankjes op) weg en ziet ‘m nooit meer terug.
  3. Geen gezamenlijke agenda’s. Je kunt altijd alles en overal plannen. Een spontaan weekend weg met je beste vriend/vriendin? Gaan! Zonder dat je eerst hoeft te overleggen of rekening hoeft te houden met dat dinertje dat je met zijn/haar ouders hebt.
  4. Patrick ster in bed. Need I say more?
  5. Voor de vrouwen. Je kunt weken als Kingkong rondlopen en je benen niet scheren, want er is niemand met wie je rekening hoeft te houden. (Beperk dit tot alleen in de winter ladies..)
  6. Niet de hele dag appjes binnenkrijgen wat je aan het doen bent.
  7. Geen vragen over ‘met welke jongen’ je nu weer appt en ‘wat dat hartje op snapchat’ achter die ene naam betekent.
  8. Dates, dates, dates. Alleen maar, oneindig veel dates.
  9. Geen kleine ruzies meer met je lover die je hele dag verpesten, want er is geen lover!
  10. Je kunt alles lekker helemaal zelf bepalen. Heb je een keer zin om de hele dag in bed te liggen? Geen probleem, want er is niemand die eigenlijk liever een wandeling wil maken.

10 stuk voor stuk heerlijke voordelen aan het vrijgezelle leven. En jij? Hoe ervaar jij het single zijn? Of ben je misschien wel heel gelukkig met je lover?

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *