Welke woonstijl past bij jou?

Schermafbeelding 2016-07-12 om 18.02.21

Iedereen heeft zijn eigen plekje en ook iedereen heeft zijn of haar eigen favoriete interieurstijl. Wat ik vaak zie als je aan iemand vraagt ‘joh hey, wat is jouw favoriete woonstijl’?, is dat het antwoord vrijwel altijd; ‘ja een beetje modern, landelijk, of eigenlijk van alles iets’ is. Uhu, nee duidelijk. Zit jouw favoriete interieur in onderstaande 3 stijlen?

Een Scandinavisch interieur:
1 van de meest populaire woonstijlen van de laatste jaren. Houd jij van een modern interieur, maar wil je toch ook warmte voelen? Dan is het Scandinavische Interieur met strakke vormgeving, pasteltinten, natuurlijke materialen, patronen en geometrische vormen helemaal jouw stijl!

4144e7f1c58c1069412915c4b9962887

Landelijke stijl:
Daar is ‘ie dan, de landelijke stijl. De stijl die in een wereld vol computers en drukte, zorgt voor warmte en rust in je interieur. De kleuren in de landelijke stijl zijn voornamelijk aardetinten en gebroken wit. Maar ook worden pasteltinten vaak gebruikt voor toch dat beetje kleur in het interieur. Qua meubels maakt het helemaal niet uit of je een eettafel hebt met 6 verschillende stoelen. Gooi een laagje verf over die ene houten stoel van de Kringloop en hij matcht perfect bij de rest van je interieur!

943afbe336c8ea7d5a3f36ce15893a53

Industriële stijl:
Beton, bakstenen, leer, koper en ruw hout. Industrieël is weer helemaal terug! Mix jij graag ruwe bakstenen muren, met een mooi afgewerkt aanrechtblad en zie jij een ruw houten tafel graag samen met een simpele lederen stoel? Dan is dit jouw stijl!
Meubels met weinig detail zijn in deze stijl een must. Qua kleurgebruik volstaan grijs, wit en zwart perfect. Wil je nou tóch een beetje kleur in je interieur? Ga dan voor Cognac, Okergeel of een pasteltint. Het grote voordeel bij deze stijl; Stekkers, snoeren, leidingen hoef je niet met veel moeite weg te proppen, show it! Daarnaast mag alles! Die grote stationsklok die je vorige week nog zag bij de Kringloop? Stap in de auto en haal hem op, want hij past perfect in jou industriële intereur!

0e75add54e97bbdb32f407b9da8ebe36

Wat is jouw favoriete woonstijl?


Edit: Dit artikel is origineel geschreven voor Budgetella en staat dan ook online op Budgetella.nl

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *